Visma Recruit & Offentligajobb.se

Har du rekryteringsbehov?
Visma Recruit hanterar drygt två miljoner ansökningar om året och används av fler än 25 000 chefer och rekryterare.
Kontakta oss för mer info
Störst på offentlig sektor

Störst på offentlig sektor

Visma Recruit är det självklara valet när du ska rekrytera inom offentlig sektor. Visma Recruit  håller hög kvalitet genom hela rekryteringsprocessen.

Kvalitetssäkrad rekryteringsprocess

Kvalitetssäkrad 
rekryteringsprocess

Visma Recruit ger dig en effektiv och kvalitetssäkrad rekryteringsprocess. Från att rekryteringsbehov uppstår till att du annonserar och gör ett urval av kandidater. Urvalsarbetet blir enkelt och kommunikationen med kandidater automatiseras.

Fördelar med visma Recruit

Fördelar med Visma Recruit

 • Löpande gradering av kandidaterna
 • Kompetensbaserad rekrytering
 • Responsiva sajtlösningar
 • Avkodifierade ansökningar
 • Enkäter för urvalsfrågor med viktade enkätsvar
 • Kundstyrd utveckling - möjlighet att påverka
 • Intervjubokningsmodul
 • Stöd för tester av kandidaten 
 • Tidningsannonsering 
 • Spontanansökan
 • Massrekrytering
 • Support för både kandidat och rekryterare
offentligajobb.se

Offentligajobb.se

Vi driver även Offentligajobb.se. Här kan du direkt publicera dina annonser. Vårt mål är att samla samtliga lediga jobb inom offentlig sektor i en gemensam annonsportal.

 

Visma Recruit produktguide

Hur ser din rekryteringsprocess ut? Ladda ner guiden för att se hur vårt rekryteringssystem kan stötta dig genom hela processen.

Hämta den direkt i inkorgen.

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.

Annonspublicering

Annonsen publiceras på de ställen ni önskar, exempelvis på ert intranät eller sajt. Vi har samarbetsavtal med de ledande jobbsajterna med färdiga integrationer för direktpublicering i systemet.

Annonsera även på Offentligajobb.se, Sveriges största sökmotor för jobb inom offentlig sektor.

Redan Kund? Här loggar du in i Visma Recruit

Här loggar du som redan använder Visma Recruit in. Logga in som arbetsgivare eller som arbetssökande och få tillgång till hela utbudet av funktioner i rekryteringssystemet.

Vi anpassar funktionerna

Vi anpassar funktionerna till ditt rekryteringsarbete

Alla funktioner är uppbyggda i moduler vilket gör att vi kan anpassa systemet helt efter din organisations behov. Det passar därför lika bra för den lilla som för den stora organisationen.

Systemet är molnbaserat. Det betyder att vi driftar det åt dig och du inte behöver tänka på till exempel tekniskt underhåll. Du betalar bara för de funktioner som du använder.

Vi har lång erfarenhet av onlinerekrytering. Väljer du oss får du inte bara ett lättanvänt stöd i rekryteringen utan även en erfaren samarbetspartner.

Stort fokus på kandidatupplevelsen

Stort fokus på kandidaten

Du bestämmer vilken ansökningsmetod du vill använda - via Visma Recruit, med eller utan konto, via Linkedin eller 
e-post.

Kandidaten får stöd genom hela ansökningsprocessen via vår kandidatsupport. I Visma Recruit kan sökande återanvända tidigare ansökningar, se över, uppdatera eller återta ansökningar och registrera sig för matchmail och jobbprenumerationer. Allt via dator, surfplatta eller mobil.

Statistik

Statistik

Visma Recruit hjälper dig att få ordning på siffrorna. Ta ut statistik på både ledtider och källor för ansökningar - våra vanligaste sökningar.

Andra vanliga sökningar är kategorier, yrke, anställningsform, kön, enhet, antal sökande per tjänst, antal behöriga per tjänst och antal annonsvisningar. Du kan även skicka in statistik till SCB direkt från systemet.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du når oss även på
010-141 15 00 eller sales.enterpriseab@visma.com.


Kontakta oss

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.

JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.