Visma Recruit & Offentligajobb.se

Visma Recruit effektiviserar och kvalitetssäkrar hela rekryteringsprocessen. Jobbannonserna publicerar du på Offentligajobb.se, Sveriges största sökmotor för jobb i offentlig sektor.

Störst inom offentlig sektor

Från att rekryteringsbehov uppstår till att du annonserar och gör ett urval av kandidater - Visma Recruit tar dig enkelt genom hela rekryteringsprocessen med flera automatiserade funktioner. Det har fler än 25 000 chefer och rekryterare redan upptäckt.

Info Visma Recruit hanterar drygt två miljoner ansökningar om året


Fördelar med Visma Recruit

 • Löpande gradering av kandidaterna
 • Kompetensbaserad rekrytering
 • Responsiva sajtlösningar
 • Avkodifierade ansökningar
 • Enkäter för urvalsfrågor med viktade enkätsvar
 • Kundstyrd utveckling - möjlighet att påverka
 • Intervjubokningsmodul
 • Stöd för tester av kandidaten
 • Tidningsannonsering
 • Spontanansökan
 • Massrekrytering
 • Support för både kandidat och rekryterare

Annonsera på Offentligajobb.se

I Visma Recruit väljer du var du vill publicera dina annonser, till exempel på ditt intranät, din webbplats samt jobbsajter. Visma Enterprise har samarbetsavtal med de ledande jobbsajterna. Missa inte att annonsera på Offentligajobb.se, Sveriges största sökmotor för jobb inom offentlig sektor.

Info Offentligajobb.se är Sveriges största sökmotor för jobb i offentlig sektor

Molnlösning ger flexibilitet

Alla funktioner i Visma Recruit är uppbyggda i moduler vilket gör att vi kan anpassa systemet efter din organisations behov. Systemet är molnbaserat - vi driftar det åt dig, du behöver inte tänka på tekniskt underhåll och du betalar bara för de funktioner som du använder. 

Info Visma Recruit lyfter din rekrytering till molnet

Omfattande statistik

Visma Recruit hjälper dig att få ordning på siffrorna. Ta ut statistik på ledtider, källor för ansökningar, kategorier, yrke, anställningsform, kön, enhet, antal sökande per tjänst, antal behöriga per tjänst och antal annonsvisningar. Du kan även skicka in statistik till SCB direkt från systemet.

Kandidatupplevelse i fokus

Du avgör hur kandidaterna ska ansöka - via Visma Recruit, med eller utan konto, via Linkedin eller e-post. Kandidaten får stöd i hela ansökningsprocessen via vår kandidatsupport. Sökande kan återanvända tidigare ansökningar, registrera sig för matchmail och jobbprenumerationer. Allt via dator, surfplatta eller mobil.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du når oss även på
010-141 15 00 eller sales.enterpriseab@visma.com.


Kontakta oss

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.