Visma EasyCruit

Visma EasyCruit är ett lättanvänt rekryteringsverktyg som stöttar och förenklar för både chef och rekryterare!

Prova kostnadsfritt

Effektiv rekrytering med Visma EasyCruit

Vi gör rekrytering enkel för både rekryterare och kandidat. Visma EasyCruit är designat att automatisera och distribuera rekryteringsprocessen samtidigt som det ger ett stabilt stöd under hela rekryteringen.

Visma EasyCruit är ett online-baserat verktyg helt integrerat med ditt företags egen webbplats. Lösningen konfigureras helt efter era behov, önskemål och preferenser.

Funktionalitet som Visma EasyCruit erbjuder är t.ex. online-publicering av platsannonser, god sökandehantering samt en intern CV-databas anpassad enbart för ditt företag.

Stor fokus ligger på employer branding så att ni kan höja ert varumärke och se till att kandidaterna får ett bra första intryck av företaget.


Effektiv rekrytering med Visma EasyCruit

Vad tycker våra kunder?

"Vi har använt EasyCruit under flera år och en sak som verkligen sticker ut med EasyCruit är deras fantastiska kundservice. Vi får alltid fullt stöd när vi har nya idéer eller när vi vill justera våra rekryteringsprocesser. EasyCruit stöttar både våra rekryterande chefer och rekryterare med en tydlig överblick över våra lediga tjänster och dess kandidater. De kan enkelt navigera mellan olika projekt och kandidater att se till att vi hittar rätt person till rätt position."

"Att implementera EasyCruit över en så stor och decentraliserad organisation med flera HR-avdelningar och många användare kunde ha varit en riktig utmaning, men EasyCruit krävde minimalt med utbildning för användarna eftersom systemet är så lättanvänt."

Fördelar med Visma EasyCruit

Användarvänligt

Arbeta i ett lättanvänt och intuitivt verktyg för både chefer och rekryterare. Visma EasyCruit kräver minimalt med utbildning för din organisation.

Spara tid med lägre kostnader

Rekrytera effektivt - korta ner tiden för rekryteringen med enkla arbetsprocesser, färdiga jobbmallar, automatiska svarsmejl och enkel kommunikation med många kandidater på en gång.

Smidiga urval

Oavsett om du har en handfull kandidater eller flera hundra gör Visma EasyCruit urvalsarbetet mer effektivt. Du kan även bygga din interna CV-databas för att fylla nuvarande och framtida positioner.
Hitta de bästa kandidaterna

Hitta de bästa kandidaterna snabbare

Visma EasyCruit rankar kandidater baserat på frågeformulär i ansökan. En poängsättning bakom frågorna skapar en ranking bland ansökningarna och du hittar toppkandidaterna omedelbart.
Förenklar för HR-avdelningen

Stöttar och förenklar för HR-avdelningen

Med Visma EasyCruit kommer du att kunna stötta rekryterande chefer i deras jakt på värdefulla talanger genom automatiserade processer, värdefulla rapporter som underlättar deras arbete.
Snabb och pålitlig support

Snabb och pålitlig support

Visma Enterprise levererar teknisk infrastruktur i världsklass med en garanterad SLA.

Ditt första intryck räknas!

För att ge dig de allra bästa förutsättningarna att hitta rätt kandidat erbjuder vi Visma Mobile Experience Pack
- ett tillägg till ditt Visma EasyCruit som skapar ett professionellt och modernt intryck av dig som arbetsgivare.


“9 av 10 arbetssökare uppger att de kommer att använda mobilen
när de söker jobb inom det närmaste året."
Glassdoor survey, 2014

Testa Visma EasyCruit i 30 dagar - Registrera dig här!

Fyll i formuläret nedan för att experimentera med Visma EasyCruit i en 30 dagars testperiod.
Vi kommer att återkomma inom 1-2 arbetsdagar med din systemuppsättning.

* Öppna Terms of Service i ett nytt fönster här.
JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.

Testa funktionalitet så som:

  • Skapa och publicera jobb
  • Hantera ansökningar och kandidater i systemet
  • Mobiloptimerad funktionalitet för kandidaten
  • Ta emot ansökningar via Linkedin-profiler och ansökningsdokument via Google Drive eller Dropbox
  • Rapporter och statistik kring din rekryteringsprocess
  • Anpassa karriärsidan efter ditt företags grafiska utseende

Visma EasyCruit produktguide

Ladda ner guiden för att se hur vårt rekryteringssystem Visma EasyCruit kan stötta dig genom hela din rekryteringsprocess.

Hämta den direkt i inkorgen.

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.
Visma EasyCruit produktguide

Är du redan Visma EasyCruit-kund och behöver hjälp?

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du når oss även på
010-141 15 00 eller sales.enterpriseab@visma.com.


Kontakta oss

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.

JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.