Rekrytering

Bra rekrytering kräver rätt rekryteringsverktyg. Oavsett vilket rekryteringsverktyg du väljer kan du alltid förvänta dig följande:

  • Användarvänligt
  • Smidiga urval
  • Snabbt och säkert
  • Stöd genom hela rekryteringsprocessen

Hitta en rekryteringslösning som passar dig


Rekryteringsverktyg privat sektor

Visma EasyCruit
- privat sektor

Ett komplett rekryteringsverktyg för företag, organisationer och föreningar inom den privata sektorn.

Visma EasyCruit har 400 kunder i alla storlekar, hanterar rekrytering på 40 olika språk och stöttar både chef och rekryterare.


Rekryteringsverktyg offentlig sektor

Visma Recruit & Offentligajobb.se
- offentlig sektor

Rekryteringssystem och jobbsajt för verksamheter inom den offentliga sektorn.

Mer än 1 miljon arbetsansökningar hanteras årligen i Visma Recruit. Läs mer om ett av Nordens mest använda rekryteringssystem.

Varför välja Visma?

Kunskap

Våra kompetenta experter och konsulter är alltid uppdaterade vad gäller lagstiftning och regelverk om alla de tjänster och produkter vi levererar. Detta är viktigt för våra kunder

Trygghet

Kunskap ger trygghet men även det faktum att Visma är ett stabilt och solitt företag med lång tradition gör att du kan välja våra lösningar. Vi finns här i morgon också. Om du växer och dina behov förändras så har vi fortfarande lösningen för dig - vi växer med dig.

Teknologi

Vi är experter på att effektivisera verksamheter. Detta gör vi genom att leverera produkter och tjänster som effektiviserar våra kunders vardag. Därför är fokus på teknologi viktigt för oss. Vårt mål är att alltid erbjuda de senaste teknologilösningarna - det tjänar våra kunder på.