Roligare rekrytering

Tryck delete på administration! Rekrytering med automatiserade processer, färdiga mallar och smarta urvalsfunktioner innebär mer tid till det roliga: att hitta nästa stjärna. Våra användarvänliga rekryteringsprogram gör det enkelt för både dig och kandidaten. Här finns de funktioner som krävs och lite till för att ta hem den perfekta matchen.

Rekryteringssystem - privata företag

>> Visma EasyCruit

Visma EasyCruit rekryteringsverktyg automatiserar delar i rekryteringen och minskar det administrativa arbetet. Mallar, smarta sökfunktioner och GDPR-anpassad kandidathantering, garanterar en snabb och effektiv rekryteringsprocess.

Rekryteringssystem - offentlig sektor

>> Visma Recruit

Kompetensbaserad och strukturerad rekrytering ökar sannolikheten att hitta rätt person. Visma Recruit ger stöd i alla steg i processen - med bland annat behovsanalys och kravprofilsmallar, träffsäkra urvalsmetoder och intervjuguider kopplade till kravprofilen. Plus att annons på offentligajobb.se ingår.

Sju trender inom rekrytering

- Hur du hittar talanger och knyter dem till dig

Sju av tio företag har under de senaste sex månaderna haft svårt att hitta medarbetare med rätt kompetens. Drygt en fjärdedel av alla rekryteringsförsök misslyckas. 40 procent av företagen har fått minskad försäljning eller tackat nej till uppdrag på grund av svårigheter att rekrytera. Detta är resultat från Svenskt Näringslivs rekryteringsenkät för 2018.

Arbetsmarknaden är konkurrensutsatt och kandidaterna har lyxen att välja mellan olika arbetsgivare.

 

Läs om de senaste trenderna och de värdefulla knepen för att attrahera dina toppkandidater: Whitepaper: 7 trender inom rekrytering

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.