Roligare rekrytering

Tryck delete på administration! Rekrytering med automatiserade processer, färdiga mallar och smarta urvalsfunktioner innebär mer tid till det roliga: att hitta nästa stjärna. Våra användarvänliga rekryteringsprogram gör det enkelt för både dig och kandidaten. Här finns de funktioner som krävs och lite till för att ta hem den perfekta matchen.

Företag

 

>> Visma EasyCruit

Visma EasyCruit rekryteringsverktyg automatiserar delar i rekryteringen och minskar det administrativa arbetet. Mallar, smarta sökfunktioner och GDPR-anpassad kandidathantering, garanterar en snabb och effektiv rekryteringsprocess.

Offentlig sektor 

 

>> Visma Recruit

Kompetensbaserad och strukturerad rekrytering ökar sannolikheten att hitta rätt person.Visma Recruit ger stöd i alla steg i processen - med bland annat behovsanalys och kravprofilsmallar och träffsäkra urvalsmetoder kopplade till kravprofilen. Annonsplats på offentligajobb.se ingår.

Anställa minderåriga - vad gäller? 

Minderåriga löper större risk för skador och därför gäller särskilda arbetsmiljövillkor när du anställer en person som är under 18 år. Vi summerar vad du bör tänka på.

Läs mer >>

5 rekryteringstrender att ha koll på 2019 

När rekryteringslandskapet förändras, måste strategin och taktiken hänga med. Här är rekryteringstrenderna du behöver fokusera på i år.

Läs mer >>

Så kan HR bidra till innovation

Enligt forskningen är nämligen kompetens den enskilt starkaste prediktorn på medarbetarnas innovationsförmåga.

Läs mer >>