Här hittar du våra kontor och säljare

Kontakta oss

Outsourca din redovisning

- öka leveranstrygghet,
skalbarhet och kompetens
i administrationen

Vill du veta hur outsourcing fungerar?

Många företag väljer att lägga ut sina ekonomi- och lönefunktioner. Det är inte alltid ett enkelt beslut, funderingarna och frågorna är många. Eftersom vi på Visma Services är experter inom området har vi svaren.

Fyll i dina uppgifter så skickar vi 30 frågor och svar om outsourcing till dig.

 

 

Tillgång till rätt kompetens och de resurser ni behöver

Genom att välja outsourcing för företagets redovisning,
finns mer tid och kraft över till att fokusera på affären
och kärnverksamheten. Ni får tillgång till mer resurser, ökad kapacitet och kompetens, utan att behöva investera tid och pengar på rekrytering eller nya system. Vi har bland annat experter inom effektivisering av ekonomiprocesser, bokföring, momsredovisning och skattedeklaration.

Dagens digitala verktyg och molnlösningar gör att du inte behöver sitta i Stockholm, Göteborg eller Malmö för att få tillgång till de bästa redovisningskonsulterna; du kan sitta var du vill i Sverige. Om du har en Nordisk verksamhet, har vi stöd för det också.

 

Kontakta oss så berättar vi mer>> 

"För oss är det också avgörande att det alltid finns någon på plats och ger service, även i semestertider.”

Joseph Anzalone, ekonomichef, Gedeon Richter

Läs om samarbetet mellan Visma och Gedeon Richter

”Jag märkte ganska snabbt att kontrollen fanns kvar tack vare god insyn i systemen och samarbetet med konsulterna.”

Pär Merlenius, ekonomichef, Nikita Hair

Det finns många tillfällen då outsourcing är en bra lösning, här är de vanligaste:

 

Skalbarhet -Redovisning för stora företag och organisationer

Skalbarhet

Verksamheten växer, ni planerar en kraftig expansion och ekonomiavdelning har svårt att få tiden att räcka till. Öka kapaciteten snabbt genom att outsourca redovisningen istället för att rekrytera eller investera i nya system. 

 

Redovisning för stora företag och organisationer

Slippa dyra systemupphandlingar

Ni har haft samma ekonomi- och lönesystem under lång tid och det har blivit svårt att hinna med att hantera ökade volymer, kanske beroende på många manuella rutiner som de gamla systemen inte har stöd för att automatisera. Det har blivit en utmaning att följa upp verksamheten på önskat sätt. Att outsourca kan då vara  ett bra alternativ till en systemupphandling och ett omfattande implementeringsprojekt.

 

Personal -Redovisning för stora företag och organisationer

Personalomsättning och sårbar administration

Ert företags löne- eller ekonomiadministratör slutar. Istället för att nyrekrytera, outsourca till Visma, så får ni snabbt tillgång till exakt den kompetens ni behöver, i önskad omfattning och med back-up inbyggd i leveransmodellen. 

Redovisning för stora företag och organisationer

Minska kostnader 

Har kostnaderna för administrationen vuxit lavinartat? Då kan det vara dags att utvärdera outsourcing som ett sätt att effektivisera och skapa rationaliseringsvinster snabbare än om ni ska göra jobbet själva. 

 

 

Många av våra kunder använder sig av outsourcing

som ett alternativ till nyrekrytering!

 

Experter på effektivitet

Kontakta Helena för en dialog om hur ni också kan spara tid och pengar inom er ekonomiska administration.

 

helena.lustig@visma.com          +46 101 41 21 01

Trygghet och stabilitet

-outsourcing av ekonomiprocesser, redovisning och lön

Redovisning för stora företag och organisationer

Oavsett om verksamheten växer, krymper eller genomgår andra förändringar finns vi med er på resan. Våra konsulter, många av dem auktoriserade, säkerställer att ni alltid har en fungerande redovisning och lönehantering.

Visma är experter inom området och letar ni efter redovisnings-/bokföringsbyrå i exempelvis Stockholm, Göteborg eller Malmö, finns vi på plats redo att bistå er.

Vårt fokus är effektivitet och service, och vi erbjuder lösningar
av högsta kvalitet till alla typer av företag och organisationer.

 

En modern IT-lösning

- vi tar hand om driften

När ni väljer Visma får ni tillgång till de modernaste och tryggaste
IT-lösningarna, kravställda av våra ekonomer. Att ni slipper tunga IT-projekt
och eget driftansvar är en extra bonus.

Kontakt

Konsulter med certifierad kunskap


Redovisning för stora företag och organisationerVi lägger stor vikt vid att alltid leverera hög, strategisk kompetens och expertis, och vi värnar om långa och goda relationer med fokus på flexibilitet och snabbrörlighet. Visma Services har flest Auktoriserade Lönekonsulter enligt SRF i landet och även ett stort antal Auktoriserade Redovisningskonsulter, vilket är till gagn för dig som kund. Vi har även en bred kompetens inom angränsande områden, såsom skattejuridik och HR.

I vår omfattande, interna utbildningsverksamhet ingår bland annat kunskap om gemensamma processer, rutiner och metoder för såväl löpande arbete som kvalitetssäkring. Varje konsult inom Visma Services certifieras på sin befattning, en självklar kvalitetssäkring av våra tjänsteleveranser. 

Redovisning för stora företag och organisationer

Ditt eget leveransteam

Vår teammodell ger dig en trygg leverans och tillgång till rätt kompetens. Kundteamet leds av en senior konsult som har totalansvar för vår leverans och fungerar som huvudsaklig kontaktperson för uppdraget. I teamet ingår konsulter som var och en är specialiserad på sin del av uppdraget, t ex reskontrahantering eller rapportering. För att konsulterna ska kunna upprätthålla en hög servicenivå har de tillgång till kompletterande specialistkompetens inom olika områden, exempelvis gällande HR-tjänster och skatt. De fungerar också som back-up för varandra, så att du slipper avbrott i tjänsteleveransen eller i kommunikationen.

Vi arbetar också med processteam, vars uppgift är att säkerställa att vi hela tiden tillämpar bästa, möjliga arbetssätt i respektive process. Fokus ligger på utveckling och förfining av respektive ekonomiprocess; löpande redovisning och rapportering, kund- och leverantörsreskontra, samt årsbokslut och myndighetsrapportering. Nya idéer införlivas med beprövad ”best practice” för att säkerställa kvalitet och effektivitet i er redovisning.

Skapa en organisation som passar ditt företag.

Ann-Charlotte ser till att er organisation har tillgång till rätt resurser och kompetens.

 

ann-charlotte.sammer@visma.com      +46 101 41 22 58

 

 

Vår nordiska lösning

Visma Services är den enda nordiska leverantör som tillhandahåller system, redovisning och lönetjänster till kunder inom hela Norden. Vi har lång erfarenhet och är både finansiellt och strategiskt starka, vilket är en trygghet för dig som kund.

Med vår nordiska lösning säkerställer vi er lokala förankring. En huvudkontakt ansvarar för samordningen på nordisk nivå, och ett team av lokala konsulter i respektive land ansvarar för den löpande tjänsteleveransen. Ni får på så vis tillgång till både lokal insikt och expertis ifråga om lagstiftning och praxis i de olika länderna. Er personliga huvudkontakt ansvarar för uppdraget som helhet, vilket säkerställer kontroll, kvalitet och service.

 

Läs mer

 

Skräddarsy din ekonomifunktion efter rådande behov

Hur lyckas man sätta ihop den optimala ekonomiavdelningen? Högre krav från företagsledning, stor konkurrens på arbetsmarknaden och behov av olika kompetenser och flexibla medarbetare gör att det blir svårare att rekrytera rätt.

Ett alternativ är att  lägga ut hela eller delar av ekonomifunktionen externt. Läs vår guide där vi presenterar skillnaden på att rekrytera nytt eller välja outsourcingalternativet.

Redovisning för stora företag och organisationer

 

Oberoende redovisningstjänster

Vi på Visma Services fokuserar helt på din verksamhets behov och väljer
de lösningar som passar er. Till skillnad från revisionsbyråerna föreligger
aldrig någon intressekonflikt eller jävsituation hos oss.

      

 

MyVisma

- vår molnbaserade kundportal som förenklar
vardagen för hela din verksamhet

 

Läs mer

 

 

TRYGGHET - KVALITET - SKALBARHET

 

Det är de tre viktigaste skälen till varför så många har valt att
outsourca sin redovisning och lönehantering till oss .

 

Nyhetsbrev:

Intresserad?

Frågor?

Funderingar?

Fyll i formuläret och berätta vad du är intresserad av, så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din verksamhet.

 

Om du vill prata med någon direkt hittar du oss här