Bättre koll på din bokföring

Våra redovisningskonsulter hjälper dig med bokföring, moms och skatter.

Fem anledningar till att låta oss ta hand om ditt företags bokföring, momsredovisning och deklaration:

  

Mindre administration för dig som kund

Våra processer och system rörande outsourcing är specifikt utvecklade för att vara så enkla, smidiga och användarvänliga som möjligt, med minimerad administration för dig, till rätt pris och med hög kvalitet.   

Kvalitetssäkrad leverans

Vi har ett stort antal auktoriserade redovisningskonsulter och lönekonsulter vi arbetar enligt REKO respektive SALK plus vårt eget kvalitetssäkringssystem GEM. Du kan vara trygg med att vi är uppdaterade och har kunskap om gällande lagar och regler. Kvalitet och effektivitet präglar hela vår hantering, från uppstart till leverans.

 

Personlig konsult

Du har en nära kontakt med din konsult samtidigt som du kan vara trygg med att vi arbetar i team för att ge dig god service vid de tillfällen då din primära kontakt är frånvarande. Vi är måna om att alltid finnas tillgängliga för dig. Oavsett var i världen du befinner dig så är du bara ett telefonsamtal eller ett mail ifrån svaret på din fråga.

 

Flexibla lösningar

Vi kan erbjuda olika lösningar beroende på verksamhet, storlek, bransch, antal anställda, eller helt sonika era önskemål. Din organisation kan både växa och minska utan att för den skull behöva leverantör. Vi vill förändras tillsammans med er.

MyVisma, tillgängligt dygnet runt 

Tack vare vår molnbaserade kundportal MyVisma har du som kund tillgång till all information du behöver gällande din redovisning online, dygnet runt. 

 

Vi gör din verksamhet mer effektiv!

Kontakta oss

Visma SmartAccounting

Bokföringsprogram och redovisningskonsult i ett.

Planerar du att starta eget eller driver du redan ett bolag? Behöver du ett modernt redovisningssystem att jobba i och tillgång till hjälp från en redovisningskonsult, antingen vid enstaka tillfällen eller löpande? Då är Visma SmartAccounting något för dig!

 

 

Hör av dig till Ann-Charlotte, hon kan svara
på alla dina ekonomifrågor.

 

ann-charlotte.sammer@visma.com
010-141 22 58

   
Eget team


Som redovisningskund hos oss får du en egen, personlig redovisningskonsult, som i sin tur ingår i ett team om flera konsulter.

 

På så vis har du alltid en grupp experter knutna till dig och ditt företag, redo att ge råd och praktiskt hjälp. Det blir ditt företags bokföringsbyrå, på plats i Stockholm, Göteborg, Malmö och övriga delar av landet.

 

 

Bokföring för entreprenörer och små företag

 

 
Molnbaserad kundportal

- För en enklare vardag

Vår molnbaserade kundportal MyVisma är till stor hjälp för dig som är kund hos Visma Services.

Den är tillgänglig dygnet runt via internet, när helst det passar dig. MyVisma gör det möjligt för dig att hantera delar av redovisningen via automatik, och har bakomliggande system för redovisning, kundfakturering, leverantörsskanning och lönehantering.

MyVisma är mycket användarvänlig och gör hela processen smidigare för dig som företagare. 

 

Läs mer om MyVisma

En erfaren partner

Visma Services har en lång och bred erfarenhet av såväl nystartade verksamheter som redan etablerade.  

Vare sig du behöver tips och råd kring att starta eget, vill avsluta ditt företag eller ska genomföra ett generationsskifte finns vi här och hjälper dig, med allt från bokslut av aktiebolag, deklaration av företag och all annan typ av ekonomisk redovisning.

Dagens digitala verktyg och molnlösningar gör att du inte behöver sitta i Stockholm, Göteborg eller Malmö för att få tillgång till de bästa redovisningskonsulterna; du kan sitta var du vill i Sverige. Om du har en Nordisk verksamhet, har vi stöd för det också.

Kontakt

 

Redovisningskonsulter

Det tidigare kravet på att alla aktiebolag skulle ha en auktoriserad revisor, eller revisor, och ett reviderat bokslut försvann för ett antal år sedan. I och med att revisionsplikten togs bort räcker det numera för mindre företag att istället använda sig av redovisningskonsulter och redovisningsekonomer för sin bokföring och ekonomi.

När du väljer att outsourca ditt företags ekonomiska redovisning, bokföring och skattedeklaration till oss, är du i trygga händer. Vi tar hand om dina ekonomifunktioner på ett korrekt sätt och helt i enlighet med dina önskemål, oavsett i vilken form du bedriver din verksamhet.  

 

Varför outsourcing

Administration och löpande hantering av företagets ekonomi kan ibland ta mycket tid från själva kärnverksamheten. Att ta hjälp av oss för hantering om företagets redovisning låter dig som företagare lägga mer fokus på affärerna. Vi hjälper dig med praktisk hantering och råd gällande bokföring, skatter och andra typer av redovisningstjänster. Våra auktoriserade redovisningskonsulter är proffs på ditt företags bokföring.

Läs mer om outsourcing från Visma

 

Intresserad?

Frågor?

Funderingar?

Fyll i formuläret och berätta vad ni behöver så hjälper vi er att hitta den bästa lösningen för ert företag.

 

Om du vill prata med någon direkt hittar du oss här

 
 
 
 
 
Nyhetsbrev: