Hitta den tjänst som passar ditt företag bäst

Visma Advantages långa erfarenhet gör att vi vet att de flesta företag gör kostsamma inköp inom många områden. Vi har fler än 50 olika avtal med leverantörer inom olika områden.
Vi återvinner kopieringspapper
Har ni behov av högre rabatter på något av dessa områden?
Hur många anställda ska utnyttja rabbatterna?
[[5, 0, 0],[0, 5, 0],[0, 0, 20]]

Utifrån dina val rekommenderar vi:

basic: Som kund i Visma Advantage Basic får du tillgång till färdigförhandlade inköpsavtal inom en mängd olika områden. Du slipper lägga onödig tid på att förhandla egna avtal, det har vi redan gjort åt dig.
professional: Som kund i Visma Advantage Professional får du tillgång till färdigförhandlade inköpsavtal inom en mängd olika områden. Du slipper lägga onödig tid på att förhandla egna avtal, det har vi redan gjort åt dig.
premium: Som kund i Visma Advantage Premium får du tillgång till färdigförhandlade inköpsavtal inom en mängd olika områden. Du slipper lägga onödig tid på att förhandla egna avtal, det har vi redan gjort åt dig.
 
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.