Ladda ner guiden: Så minskar du företagets miljöpåverkan

Som småföretagare kan det vara svårt att lägga tid på att skriva en miljöpolicy med konkretka miljömål. Därför har vi gjort det enkelt för dig. Här ser du vår guide på enkla åtgärder för att minska företagets miljöpåverkan. Du kan även ladda ner guiden och skicka vidare. Varför inte skriva ut och sätta upp på kontoret?Upptäck fördelarna med en samlad köpkraft

Visma Advantage förhandlar avtal med hjälp av en samlad köpkraft. Vi har i dagsläget ca 15 000 företag som gör sina inköp genom oss. Den samlade volymen gör att vi tillsammans kan få bättre villkor. Genom att använda våra färdigförhandlade avtal kan våra kunder vara säkra på att de alltid har bra villkor när de gör dina inköp till företaget. Avtalen finns samlade i en smidig inköpsportal vilket gör det enkelt för inköpare att ha koll på sina priser och villkor.


Följ oss för fler uppdateringar

 

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.