Webbsida och närvaro online utan krångel.
Webbhotell och domän för företaget till pressat pris.

Genom vår inköpsportal får du och ditt företag rabatt hos Loopia, Sveriges största webbhotell. Inte så dumt, för syns ni inte online så finns ni inte. Åtminstone inte på den absolut viktigaste platsen för att marknadsföra produkter och tjänster.

Vår leverantör av webbhotell och domäner

Visma Advantage Loopia

Så kan Loopia hjälpa er

Webbsidan är i många fall det första en potentiell kund ser av ett företag. Därför måste den fungera – varje dag, året runt. Vår leverantör Loopia erbjuder smidiga lösningar för små och medelstora företag. Med verktygen kan du snabbt och enkelt skapa din egen webbsida eller webbshop, utan några förkunskaper alls.

Rabatt på paketlösningar
För webbrelaterade tjänster samarbetar vi som sagt med Loopia, Sveriges största webbhotell. Genom rabattavtalet får du 15 % rabatt på Loopias paketlösningar. Du slipper dessutom ordinarie startavgift på 295 kr.


Webbsida och domän för ditt företag

Så mycket annat än webbhotell och domäner. Genom vår inköpsportal betalar företag mindre för sina inköp hos 60 av landets största leverantörer. Åk tåg med SJ, handla hos Elgiganten eller boka hotell hos Best Western, Scandic och Hotels.com.

Webbsidor och domäner med Visma Advantage och Loopia

Rabatt på webbhotell & andra viktiga inköp - prova gratis

17 000 svenska företag sköter redan sina inköp via vår inköpsportal.
Prova utan kostnad i 30 dagar. Är du inte nöjd efter prövotiden avslutas tjänsten automatiskt.

 

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.