Rabatter hos Sveriges största webbhotell

Webbsidan är i många fall det första en potentiell kund ser av ett företag. Därför måste den fungera –  varje dag, året runt. Vår leverantör erbjuder smidiga lösningar för små och medelstora företag. Med verktygen kan du snabbt och enkelt skapa din egen webbsida eller webbshop, utan några förkunskaper alls.

15 % rabatt på paketlösningar
För  webbrelaterade tjänster samarbetar vi med Loopia, Sveriges största webbhotell Genom avtalet får du 15 % rabatt på ordinarie priser på Loopias olika paketlösningar. Du slipper dessutom ordinarie startavgift på 295 kr.

Domännamn till självkostnadspris
Loopia är registrerat ombud för ett flertal toppdomäner och säljer domännamn till självkostnadspris. Du får därför ingen rabatt på just domännamn genom Visma. 

Förmånliga företagsrabatter
Visma Advantage erbjuder företagsrabatter inom ett 50-tal områden, bland annat webbhotell. Vi förhandlar för en stor mängd kunder och kan därigenom pressa priserna för alla våra kunder. Genom oss får du rabatter som vanligtvis bara erbjuds betydligt större företag . Du blir med andra ord en ”storkund” när det gäller inköpsrabatter.

Kontakta oss om du vill veta mer om avtalen »

 Rabatt på webbhotell med Visma Advantage

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.