Köp dina toners till en billigare peng

Att din skrivare inte är tom på toners när du behöver använda den är ett krav på att din verksamhet ska fungera. Genom att bli kund hos Visma får du tillgång till förmånliga företagsrabatter på toner för skrivare från Canon och Isolda.

Toner för skrivare

Oavsett om du driver ett enmansföretag eller om du arbetar på ett större företag med 500 anställda har våra leverantörer det du söker. Canon och Isolda säljer skrivare och kopiatorer för alla typer av företag och har därför också anpassade tonerkassetter som passar just din skrivare eller kopiator.

Kompatibla toners

Med kompatibla toners menas toners som är tillverkade av en fristående tillverkare. Ofta gäller olika villkor när du använder kompatibla toners till din skrivare. Kolla alltid med leverantören vilka villkor som gäller.

   

                        Rabatt på toners till dit kontor

  Hos Canon hittar du toners till din skrivare


  Canon är idag världsledande tillverkare inom informations- och bildhantering och har sedan 1937 levererat produkter inom affärslösningar, konsumentprodukter, broadcast och medicinska system. Av Canon kan du förvänta dig innovativa och trygga lösningar, oavsett om du driver ett eget företag eller om du arbetar på ett större bolag.

  Återvinn dina gamla toners 

  Genom att återvinna dina gamla servicekassetter minskar du din påverkan på vår miljö och samtidigt sparar pengar för att kassera kassetten på annat sätt. Canon åtar sig ansvaret att 100 % av kassetten återvinns och återanvänds, inget blir till avfall. Att Canon kan lova detta beror på att de redan vid designfasen konstruerar sina servicekassetter på så vis att det är möjligt att återanvända 100 % av materialet. Vad som är ännu bättre är att Canon sköter upphämtningen av ett större antal kassetter. Vid ett mindre antal servicekassetter betalar Canon frakten.

  Så går du tillväga

  Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.

  Vill du veta mer om avtalen?
  Kontakta oss