83 % på ett av de mest accepterade betalkorten världen över

First Card accepteras på över 30 miljoner MasterCard-anslutna inköpsställen, uttagsautomater och banker. First Card är ett komplett betalsystem för alla dina utlägg i tjänsten. Samtidigt som reseräkningar och utläggsrapporter förenklas får ditt företag en snabb, ekonomisk och säker fakturaadministration med kontroll och samlad statistik.

 

 

83 % på ett av de mest accepterade betalkorten världen över

First Card accepteras på över 30 miljoner MasterCard-anslutna inköpsställen, uttagsautomater och banker. First Card är ett komplett betalsystem för alla dina utlägg i tjänsten. Samtidigt som reseräkningar och utläggsrapporter förenklas får ditt företag en snabb, ekonomisk och säker fakturaadministration med kontroll och samlad statistik.

 Våra leverantörer inom finans och ekonomi

 

Spara pengar på kort hos First Card med Visma
Spara pengar på kreditupplysningar från Creditsafe med Visma

 


First Card

First Card är ett av de mest accepterade betalkorten världen över. Kortet accepteras på över 30 miljoner MasterCard-anslutna inköpsställen, uttagsautomater och banker. First Card är det enda betalkort som har en gemensam nordisk plattform, som gör det enkelt att skapa en enhetlig lösning på mycket kort tid för nordiskt verksamma företag. De erbjuder även elektroniska lösningar som är integrerade med alla ledande affärssystem och resehanteringssystem på marknaden.

  Visma Basic    83 % på kort med 15 dagars betaltid
46 % på kort med 30 dagars betaltid
    Visma Professional    91 % på kort med 15 dagars betaltid
  60 % på kort med 30 dagars betaltid
     Visma Premium   

   100 % på kort med 15 dagars betaltid
   73 % på kort med 30 dagars betaltid   Säkert med företagskort från First Card

   First Cards kort används frekvent, ofta i sammanhang där användarna har bråttom och miljön kanske är främmande. Därför har de försett korten med det s.k. EMV-chipet. Det är ett chip som är standard på alla betalkort. Mikrochipet innehåller ett minne och en säkerhetsprocessor med information om kortets betalningsfunktion. Genom mikrochipet kan kortförfalskningar och bedrägerier minskas kraftigt.

   Internetbetalningar med kortläsare

   För att ytterligare öka säkerheten vid kortköp på nätet har First Card infört en ny säkerhetslösning som är globalt framtagen av MasterCard och heter MasterCard SecureCode. De webbsidor som är anslutna till denna säkerhetslösning kräver användande av kortläsare, kort och kortets PIN-kod för att bekräfta internetköpet med en svarskod från kortläsaren. Kortläsaren använder unik information på chippet för att öka säkerheten. Drygt 90 % av de svenska nätbutikerna är anslutna till MasterCard SecureCode och alltfler ansluter sig löpande. Kortläsaren är kostnadsfri.

   Res aldrig utan PIN-koden och din kortläsare

   I flera länder, exempelvis Storbritannien och Australien är det krav på att kortanvändare ska använda chipkort och PIN-kod vid inköp. Inom en snar framtid blir chip ett krav i de flesta europeiska länder. Företaget och resenären kan alltid känna sig trygga, oavsett vem som har betalningsansvaret.

   Säkra rutiner och säker kommunikation

   First Cards säkerhetstänk omfattar också hanteringen av information och betalningsströmmar mellan resebyrån och företaget. First Cards resekonto tillåter inga avsteg från de överenskomna rutinerna vid faktureringen - First Card och företaget äger kundnummerstrukturen, inte resebyrån. Här skiljer sig First Card från andra betalkort som ger sämre kontroll av resebyråns fakturering.


   Creditsafe

   Förra året gick 5 665 företag i konkurs – och Creditsafe kunde förutspå 70 % av dem upp till ett helt år i förväg.

   Med hjälp av Creditsafes tjänster får du tillgång till affärs- och kreditinformation på 120 miljoner företag i 190 länder. Som kund hos Visma erbjuds du extra förmånliga priser samt möjligheten att testa tjänsten gratis i två veckor.

   Upp till 40 % rabatt på paket med kreditupplysningar
   Genom Visma Advantage får du upp till 40 % rabatt på paket med kreditupplysningar. Tillsammans med Creditsafe har vi tagit fram två specialanpassade paket för våra kunder – ett för dig som gör kreditupplysningar då och då, och ett för dig som gör det lite oftare.
   Billigare företagskort – prova gratis i 1 månad

   Med våra färdigförhandlade inköpsavtal gör vi livet enklare (och billigare) för 15 000 svenska företag varje dag. Vi hoppas att du vill bli en av dem. Prova Visma Advantage gratis i 1 månad – om du inte är nöjd med oss efter provtiden avslutas abonnemanget automatiskt.

    

   För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke