Rapporter och uppföljning

Rapporter och uppföljning

Distansutbildning
Rapporter och uppföljning är en grundläggande utbildning som riktar sig till användare som ska ta ut rapporter och statistik från Visma Proceedo med syfte att se över flöden för att kunna förbättra och maximera användandet av Proceedo. 

Kursinnehåll

Kl. 09:00 - 11:00

  • Rapportgeneratorn
  • Tillgängliga datakällor
  • Schemalagda rapporter
  • Avancerat sök
  • Förslag på mallrapporter

Få ut maximalt av din organisations användande av Proceedo. Vad innehåller de vanligaste datakällorna i Proceedo och vad kan du få ut av dem?  Vi går igenom Inköps- faktura- och adminrapporter, utbildningen lämpar sig därför främst för dem som hanterar både inköp och faktura i Proceedo.

kalender-visma-commerce-140x140px.png

Datum och tid

14 dec 2021, 09:00 - 11:00 


Plats
Distansutbildning

Pris: 1 990 kr (exkl. moms) /deltagare

Tid: cirka 2 timmar

Förkunskaper: Grundläggande kunskaper i att administrera Proceedo samt behörighet till rapportgeneratorn krävs för att förstå innehållet.


Bekräftelse: Vi bekräftar alla anmälningar via e-post. Bekräftelse innehåller uppgifter om plats, tider och annan praktisk information.
Skulle kursen vara fulltecknad kontaktar vi dig och diskuterar alternativa tider.

Avbokning/Ombokning: Anmälan är bindande för din organisation/företag när Visma Proceedo accepterat bokningen till aktuellt datum och skickat bekräftelse till dig. Vid förhinder kan platsen överlåtas till annan inom samma organisation/företag. Fri av-/ombokning fram till 3 dagar innan kursstart.


Anmälan till Rapporter och uppföljning

Anmäl dig till utbildningen genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan är bindande.

Utbildning