Tack för i år!

Vi är enormt glada för det engagemang och utbyte vi fick av er under två fullspäckade dagar.Vi på Visma vill göra skillnad med våra lösningar.
Vad säger vår VD Marie Ceder om användardagarna?

Våra experter inspireras och utvecklas av våra kunder. Varför tycker de att användardagarna är så viktiga?

Våra utvecklare och UX optimerar ständingt våra verktyg. Vad säger de om användardagarna?

Session: Best Practice Proceedo

Under vår session Best Practice fick ni möjligheten att ställa frågor till våra experter på Proceedo. Vi har samlat alla era frågor och svar i en matnyttig PDF.

Till frågor & svar från Best PracticeVi tog tillfället i akt att samtala med några av våra besökare

E-handel på Botkyrka kommun

I Botkyrka kommun har man nyligen tagit beslutet att satsa på e-handel för att effektivisera kommunens inköpsprocess från ax till limpa. Valet har varit en självklar väg framåt, säger deras upphandlingschef Peter Norén.

Läs hela  samtalet

Hållbart på Universitetet i Bergen

Med Ove Botnevik, seniorrådgivare på sektionen för inköp vid Universitetet i Bergen, pratade vi avtalsuppföljning med Visma CLM, framgångsrikt hållbarhetsarbete och vikten av att konkretisera sina mål.

Läs hela samtalet

Upphandling som strategiskt verktyg

Vi träffade vi Maria Öhman på Upphandlingsmyndigheten, Birgitta Laurent på Svenskt Näringsliv och Carina Dahllöf på Silf i ett gemensamt samtal om digitalisering, innovation och inköpsmognad.

Läs hela samtalet här

Redo för användardagarna 2020?

Skicka in en intresseanmälan redan nu och få inbjudan före alla andra, samt 10 % rabatt på deltagaravgiften! Sisa dagen att anmäla intresse för användardagarna 2020 och få detta erbjudande är torsdag den 16/4.

Intresseanmälan för Visma Commerce användardagar 2020 är nu stängd.

Vill du anmäla dig till 2020 års användardagar gör du det här!