En bra integration är en förutsättning

Med en välutförd integration kan information flöda sömlöst mellan olika system. Det eliminerar behovet av manuell datainmatning och dubbelarbete - så att du kan lägga din tid på mer värdeskapande uppgifter.

En integration mellan Proceedo och ditt befintliga system ser till att dina inköpsrelaterade processer blir så effektiva som möjligt.

 

 

En bra integration märker man inte.
Men den gör så att jag kan göra mitt jobb mer effektivt.

Kund inom offentlig sektor

 

 

Flexibel integration

Proceedo har integrerats med över 60 olika system och hanterar årligen över 50 miljoner meddelanden till och från olika affärssystem. Proceedo är kompatibelt med alla ERP-system på marknaden samt flera andra typer av system, som exempelvis ekonomisystem och BI-system.

Du kan känna dig trygg i att Proceedo kan integreras med just ditt befintliga system.

Boka demo

 

 

 

 

Proceedo Integration Team

Proceedos team av erfarna integrationsspecialister är med hela vägen och ser till att integrationen till ditt system blir så bra som möjligt. 

Hej Chatarina, du är en av Proceedos integratörer som dagligen jobbar med att koppla ihop Proceedo med andra system och lösningar. 

– Exakt, mitt jobb är att förstå kundens behov och sedan se till så att det tekniska rullar på. Att rätt data hamnar där den ska och att systemen pratar med varandra så att säga. Det är spännande att sätta sig in i vad just den här kunden behöver och tolka det till en lösning som gör deras arbetsdag enklare. 

– Om jag har en favoritintegration? Haha, nja, just nu tycker jag om att jobba med vår integration mot Matilda måltidsplanering. Men annars så får jag nog svara nej – det roliga är ju när det gör skillnad. När det förenklar och förbättrar, och det är ju själva grundtanken med en integration. 

 

Rekommenderade integrationer

 

Proceedo + Vakanta

Med en integration mot Vakanta kan du enkelt göra tjänste- och konsultinköp direkt i Proceedo.

 

Läs mer om Proceedo + Vakanta

Proceedo + Spendency

Analysera och följ upp era inköp med Proceedo och Spendency.

 

Läs mer om Proceedo + Spendency

Proceedo + Matilda

Förbättra arbetet med måltidsplanering och uppföljning genom att integrera Matilda med Proceedo.

 

Läs mer om Proceedo + Matilda

Vill du boka en demo av Proceedo?
Fyll i formuläret så hör vi av oss

Har du ett supportärende? Klicka här