Äntligen – Auto Suggest är på plats

Nu kan ni på ett smidigt sätt med hjälp av Ai och Machine Learning (ML) förenkla vardagen för era Proceedo användare – spara värdefull tid, skapa mer kontroll och minska felmarginalen. Genom att lägga till funktionaliteten Auto Suggest blir Proceedo än mer komplett och de fakturor som inte konteras vid order eller abonnemang får chans att automatiskt konteras rätt ändå. Det bästa av allt är att ni kan komma i gång direkt. Vill ni veta hur?

Anmäl er till vårt webbinar!

Webbinar – 20 minuter om Proceedo Auto Suggest

Se hur det fungerar och förstå hur det skulle kunna fungera för er. 

Välkommen på ett kostnadsfritt webbinar!

Datum och tid

Ökad kontroll. Minskad felmarginal.

Genom att basera konteringsförslagen på den data som redan finns kommer alla fakturor med tillräckligt mycket data, på sikt, automatkonteras rätt. Det skapar bättre förutsättningar för kontroll och struktur. Vilda fakturor skapar inte längre problem och handpåläggning utan hamnar där de ska direkt. Sluta gissa, låt datan göra jobbet. 

560x560-se-cm-proceedo-integrations-orange.png

 

Bättre användarupplevelse. Sparar tid.

Att kontera rätt är enkelt och självklart för vissa, men inte för alla. Att ställa samma krav på alla slutanvändare oavsett vana av ekonomisystem och rutiner gör att det ibland blir fel – även om avsikten var god. Genom att använda den data som finns på ett kontrollerat och automatiserat sätt frigörs tid. Slutanvändarens upplevelse av Proceedo som ett system som hjälper till, förenklar och underlättar vardagen ökar. Dessutom med mer kontroll och mindre rum för misstag.

Rätt data ger rätt förslag

När Auto Suggest är rätt inställt går allt automatiskt. Förslagen baseras på den data som finns och systemet lär sig kontinuerligt i takt med mer data. Det är enkelt att komma igång, men kom ihåg att det krävs en del tid, data och optimering för att allt ska bli rätt. Men när det väl är rätt inställt går allt automatiskt.

560x560-se-cm-proceedo-settings-orange.jpg

"Auto Suggest är för de som inte konterar så ofta, och därför inte riktigt vet vilket konto de ska använda. Vi har haft många felkonteringar tidigare men det hoppas vi slippa i framtiden!"

- Lotta Skogh, Ängelholms kommun

Vill ni komma i gång med Auto Suggest?
Kontakta oss!