Personuppgifter

Ständiga förändringar kräver färsk data

Varje år flyttar ca 1 miljon personer inom Sverige, ca 85 000 personer blir föräldrar för första gången och 95 000 går i pension. Det här är händelser som påverkar individers roll som medborgare, men också deras köpvanor och preferenser som konsumenter.

Oavsett om du arbetar på ett företag, en kommun eller en myndighet är kvalitetssäkrad personinformation om alla folkbokförda personer i Sverige en viktig pusselbit för att kunna fatta rätt beslut.

Förändrade konsumtionsvanor

Hur hjälper personuppgifter er?

Korrekt information

Få koll med bakgrundskontroller

Behovet av att snabbt kontrollera och verifiera personuppgifter blir allt viktigare. Varje dag ändrar människor civilstånd, bostadsort och företagsengagemang.
  • Kontrollera att personuppgifterna du har stämmer
  • Få korrekta svar på om en person äger en fastighet, bil eller har engagemang i ett företag
Med våra lösningar för personinformation kan du vara trygg med att beslutsunderlagen är uppdaterade med aktuell data från officiella källor.

Webbportal API

Välj mellan webbportal och/eller M2M-lösning (API:er)

Vi erbjuder både webbportal för informationshämtning samt M2M-lösning (API:er) som du kan integrera OptiWay’s data i era egna applikationer.

Vi kvalitetssäkrar och levererar enligt dina önskemål. Du kan själv välja vad din persondata-transaktion från oss skall innehålla. Genom att paketera leverantörernas data i vår produkt och tjänsteutbud skapar vi nya möjligheter för våra kunder och samarbetspartners.

Hjälp med att

Vi hjälper dig med att

  • Rensa dubbletter
  • Uppdatera gamla adresser
  • Komplettera med saknade uppgifter
  • Hålla koll på fastighetsinnehav
  • Hålla koll på ekonomisk information
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.