Visma OptiWay Info
Varför OptiWay Info?
All mark i Sverige är indelad i fastigheter som består av ett eller flera avgränsade områden och till fastigheten kan det tillhöra byggnader, skog, vatten och fiske. Fastighetsindelningen år av stor betydelse i planeringen och utvecklingen av samhället. Den utgör grunden för bland annat folkbokföring, fastighetstaxering och geografiska indelningar. Fastigheter kan också användas som säkerhet vid kreditgivning. Vi ger dig tillgång till fullständig information om alla Sveriges fastigheter och fastighetstyper - i realtid och 24 timmar om dygnet.

Allt du behöver veta om företag, organisationer och myndigheter
Vår bolagsdatabas innefattar alla Sveriges 1,5 miljoner aktiva företag. Du kan hämta allt från bolagsordningar, betalningsanmärkningar, registreringsbevis, nyckelhistorik och mycket mer.

Du kan själv välja vilken information du vill ha. I Optiway Info får du all data från alla våra leverantörer samlad på ett och samma ställe. Smidigt och enkelt.  

Ständiga förändringar av personuppgifter kräver färsk data
Varje år flyttar ca 1 miljon personer inom Sverige, ca 85 000 personer blir föräldrar för första gången och 95 000 går i pension. Det här är händelser som påverkar individers roll som medborgare, men också deras köpvanor och preferenser som konsumenter. Oavsett om du arbetar på ett företag, en kommun eller en myndighet är personinformation om alla folkbokförda personer i Sverige en viktig pusselbit för att kunna fatta rätt beslut. Vår data uppdateras varje dag - för att du ska få relevant information.

* Erbjudandet är värt 289 kr och övergår automatiskt till en vanlig prenumeration efter 10 dagar.
OptiWay GIS Online

Behöver du kartor till din information?
Genom färsk data från flertalet kartleverantörer av kommersiella programvaror och databaser inom geografisk information kan vi alltid erbjuda dig kvalitetssäkrad och relevant information.

Prova OptiWay Info gratis!

Vi vill att alla ska prova på vårt system. Därför får du full tillgång till hela OptiWay Info kostnadsfritt i 10 dagar. Du har möjlighet att avsluta din prenumeration när som helst under dessa 10 dagar. Efter 10 dagar övergår din prenumeration automatiskt till ett abonnemang för 289 kr/mån, om du inte väljer att avsluta prenumerationen.

Leveransadress annan än fakturaadress?
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Gå tillbaka