OptiWay GIS Online

Fastighetsinformation och kartor för hela din verksamhet.

Till inloggningssidan
OptiWay GIS Online

Erbjudandet är värt 799 kr och övergår automatiskt till en vanlig prenumeration efter 10 dagar.

Dagsaktuell information om fastigheter samt högupplösta kartor över flertalet länder på en och samma plats, direkt i din webbläsare.

Samlad data om 3,5 miljoner fastigheter
Vi ger dig tillgång till fullständig information om alla Sveriges fastigheter och fastighetstyper - i realtid och 24 timmar om dygnet.

Dagsfärska kartor och bilder för hela din verksamhet
Alla typer av fastighets- och kartdata samt flygbilder. Både digitalt och tryckt kartmaterial.

Karttjänster direkt i ert system
Våra geodatatjänster ger möjlighet att söka, visa och hämta kartor, bilder, höjddata och fastighetsinformation i ditt eget verksamhetssystem.

Visma OptiWay GIS Online

Hur kan du använda GIS?
All mark i Sverige är indelad i fastigheter som består av ett eller flera avgränsade områden och till fastigheten kan det tillhöra byggnader, skog, vatten och fiske. Det finns ca 3,5 miljoner fastigheter i Sverige. Fastighetsindelningen är av stor betydelse i planeringen och utvecklingen av samhället. Den utgör grunden för bland annat folkbokföring, fastighetstaxering och geografiska indelningar. Fastigheter kan också användas som säkerhet vid kreditgivning. Vi ger dig tillgång till fullständig information om alla Sveriges fastigheter och fastighetstyper - i realtid och 24 timmar om dygnet.

Kvalitetssäkrad och relevant information
Genom färsk data från flertalet kartleverantörer av kommersiella programvaror och databaser inom geografisk information kan vi alltid erbjuda dig kvalitetssäkrad och relevant information. Vi erbjuder bland annat fastighets- och kartdata samt flygbilder. Vi tillhandahåller både digitalt informationsmaterial av kartdata och tryckt kartmaterial.

Implementera karttjänster direkt i ett verksamhetssystem
Visma OptiWay's geodatatjänster är så kallade maskin till maskintjänster (M2M-lösning/ APl:er) som ger möjlighet att söka, visa och hämta kartor, bilder, höjddata och fastighetsinformation i ditt eget verksamhetssystem.

Visma OptiWay Info

Behöver du enkelt och lätt hämta information? 
Dagsaktuell information i form av fastighetsrapporter, akter, registreringsbevis, bolags- och personinformation och mer på ett snabbt och enkelt sätt, direkt i din webbläsare.

Våra abonnemang

Dessa abonnemang är kopplade till OptiWay GIS Online.
Är du osäker på vilket abonnemang som passar er bäst? Kontakta oss så hjälper vi er!


Professional

799 kr

per användare och månad

 • OptiWay Maps
 • Geodata från myndigheter
 • Fastighetsrapporter
 • Möjlighet till import av egna lager
 • Dela egna lager inom företaget
 • Support via e-post
 


Premium

1598 kr

per användare och månad

 • Fullständig OptiWay Maps
 • Geodata från myndigheter
 • Samtliga fastighetsrapporter
 • Möjlighet till import av egna lager
 • Dela egna lager inom företaget
 • Support via e-post

  Ruttoptimering

  Obegränsad lagringsutrymme för egna
              lager

 

Prova OptiWay GIS Online gratis!

Vi vill att alla ska prova på vårt system. Därför får du full tillgång till hela OptiWay GIS Online kostnadsfritt i 10 dagar. Du har möjlighet att avsluta din prenumeration när som helst under dessa 10 dagar. Efter 10 dagar övergår din prenumeration automatiskt till vårt abonnemang Professional (799kr/mån), om du inte väljer att avsluta prenumerationen.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Gå tillbaka

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.