Vi håller öppet så ni kan hålla öppet

Corona och Covid-19 (SARS-CoV-2) är en stor utmaning för hela samhället, för såväl offentliga institutioner, företag som privatpersoner. Så här hjälper vi på Visma till så att din organisation kan stärka verksamheten och vara redo för framtiden.

 

Fullt fokus på att lösa utmaningarna

En oväntad händelse kan bli ett test av hur robust samhället är och de utmaningar vi ser nu med coronaviruset är inget undantag. På Visma har vi nu fullt fokus att ta itu med dessa utmaningar och göra allt som vi kan för att våra kunder och partners ska kunna fortsätta sin verksamhet effektivt och utan avbrott.

Molnlösningar

Som leverantör av samhällskritiska programvarulösningar så har vi på Visma en roll att spela när det gäller att säkerställa att företag och organisationer kan fortsätta sin verksamhet givet de nya förutsättningarna. Genom våra molnlösningar gör vi det möjligt att jobba var som helst, när som helst och från vilken typ enhet som helst. I och med att fler och fler människor nu arbetar hemifrån blir det av högsta vikt att uppkoppling och tillgänglighet till de affärskritiska systemen fungerar.

Stabila tjänster

På Visma arbetar vi nu hårt med att säkerställa att våra system och tjänster har högsta möjliga tillgänglighet och prestanda för att stödja de förändrade behoven hos våra kunder. Som alltid övervakar vi kontinuerligt globala, nationella och lokala förutsättningar så att vi är beredda på snabba förändringar oavsett när och var de kan tänkas ske.

Under de kommande veckorna kommer vi att:

  • Fortsätta att publicera uppdateringar kring hur utvecklingen påverkar affärsverksamheten
  • Erbjuda praktiska råd om hur företag och organisationer kan bibehålla och förstärka verksamheten i kristider
  • Erbjuda produkter och tjänster som stödjer våra kunders strategi och hjälper till att förbereda inför framtiden


Som företag gör vi allt vad vi kan för att hjälpa myndigheter, företag och organisationer att uppfylla människors behov. Genom att samtidigt fokusera på att ta fram såväl kortsiktiga som mer långsiktiga lösningar är vi övertygade om att samhället kan bli starkare och med robust inför framtiden.

Vill du läsa mer? 

Här har vi samlat några artiklar om hur vi kan hjälpa dig och vad vi gör med anledning av den rådande situationen.

För de senaste uppdateringarna kring vad Visma gör i samband med covid-19, besök https://www.visma.se/om-visma/information-med-anledning-av-covid-19/