Visma
Gör verksamheter mer effektiva

Automation, integration och mervärde

Vår vision är att vara ledande i automatiseringen av affärsprocesser.

För att åstadkomma detta följer vi vår mission: att främja europeisk konkurrenskraft i skapandet av tillväxt och effektivisering.

Våra kunder använder vår programvara, våra tjänster och vår kunskap för automatiseringen och hanteringen av affärsprocesser och vårt mål är att vara de bästa på att ta hand om och utveckla kunder oavsett storlek.

Vi ger friheten till kunden att välja mellan programvara och tjänster och baserar våra internationella framgångar på lokal expertis.

Vi bidrar också i transformeringen från den traditionella affärschefens roll till en effektivare chef, som är ansvarig för samtliga, integrerade affärsprocesser.

Vi försöker få våra kunder att uppfatta oss utifrån våra värderingar:

  • Respekt
  • Pålitlighet
  • Innovation
  • Kompetens
  • Laganda

En samarbetspartner du kan lita på

Visma förbinder sig att erbjuda varje kund den rätta lösningen till en utlovad kostnad. Vi är stolta över att ta hand om varje kund på bästa sätt så att kunden har fortsatt förtroende för oss genom vårt samarbete.

Därför är det viktigt för oss att lyssna på och att identifiera de verkliga behoven hos varje, enskild kund. Detta gör att vi kan fortsätta vårt samarbete in i en än mer effektiv framtid.

Ett av Nordens snabbast växande företag

Visma AS är moderbolag i koncernen och ägare är de globala investmentbolagen KKR, HgCapital och Cinven.

Koncernen har över 6 700 anställda och 2014 uppgick omsättningen till 7 100 miljoner norska kronor.

Visma är ett Nordens snabbast växande företag

Omkring 400.000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare cirka 330.000 har Visma som hosting-partner.

Komplett ekonomisk information finns på visma.com » 

Mer information om Visma hittar du i vårt pressrum »