Sesam2 CF

Sesam2 är ett komplett system för materialförsörjning. Ett utmärkt instrument för hantering, styrning och optimering av lagerhållning.

Smarta funktioner för centralförråd

Systemet sköter hela kedjan; från inköp via full lagerfunktionalitet till kundfakturering och ger ett samlat och effektivt flöde. Det finns artikelregister som hanterar bl a artikelförpackningar, inköpskvantiteter, stafflade priser och ersättningsartiklar samt en prognosberäkning där man kan beräkna säkerhetslager, fast inköpskvantitet och prognos för lagerartiklar och ersättningsgrupper.

Det finns möjlighet att skapa samplocklistor för leverans av flera kundorder till en och samma kund samt integrationsmöjligheter mot ekonomisystem och via EDI

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.


Kontakta oss

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.

JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.