Visma Sesam Hantering av hjälpmedel

Marknadsledande IT-stöd för hantering av hjälpmedel, medicinteknisk utrustning och läkemedelsnära produkter.

Visma Sesam – Hantering av hjälpmedel

En kostnadsmedveten och effektiv hjälpmedelsverksamhet kräver ett verksamhetstöd som både motsvarar dagens krav och kan utvecklas för att möta morgondagens utmaningar.

Vi på Visma Healthcare Logistics har utvecklat Sesam2 - Sveriges i särklass mest använda it-stöd inom hjälpmedelshantering. Sesam används idag i 18 av landets 21 landsting vilket motsvarar ca 85 % av marknaden.

Sesam är utvecklat i nära samarbete med våra kunder och stödjer samtliga verksamhetsprocesser, som våra kunder har, vilket innebär ett it-system med minimala anpassningsbehov.

Våra tjänster kännetecknas av leveransprecision, yrkes- och branschkunskap. Vi kan och förstår våra kunders processer och verksamhetsrelaterade utmaningar.

Våra produkter

Marknadsledande IT-stöd för hantering av hjälpmedel och medicinteknisk utrustning.

Enkelt och intuitivt förskrivnings-/beställningssystem som kan anpassas efter varje kunds önskemål.

Ett kraftfullt verktyg för verksamhetsuppföljning, statistik och analys

Ett långsiktigt beställningsstöd för läkemedelsnära produkter, som ger valfrihet och flexibilitet vid upphandling.

Smarta funktioner för att hantera hela flödet kring centralförråd.

En guide vid val av hjälpmedel, där man enkelt kan visa sina brukare vilket sortiment av hjälpmedel som finns att tillgå.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.


Kontakta oss

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.

JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.