Ligg steget före

Visma.net Financials är ett smidigt och komplett affärssystem i molnet för offentlig sektor. Lösningen erbjuder en möjlighet att automatisera ekonomiprocessen fullt ut och därmed sänka kostnaderna, spara tid och ligga steget före.

KONTAKTA OSS

Automatisera ditt arbete

Det manuella arbetet minimeras genom färdiga automatiska processer för fakturering, bankärenden, rapportering och attestflöden. Du kan även själv sätta upp de villkor som ska gälla för dina processer.

Välj vad du behöver

Med en molnbaserad affärslösning väljer du själv vilka funktioner och hur många användare systemet ska ha och du betalar bara för det du använder. Lägg till eller ta bort funktionalitet efter behov.

Sänk dina kostnader

Visma.net Financials är färdig mjukvara som konfigureras och anpassas till din verksamhet. En ren molntjänst innebär sänkta kostnader. Du slipper tekniska bekymmer och har alltid tillgång till den senaste versionen.

Extra säker inloggning

Visma.net Financials affärssytem använder tvåfaktorsautentisering som innebär ett extra lager av säkerhet vid inloggningen. Lösningen uppfyller ISO-standarder och EU-direktiv. 

Attestera i mobilen

Med systemet i molnet kan medarbetarna lätt registrera i realtid från mobilen och reseräkningar, utlägg och inkommande fakturor kan godkännas via mobilen.
Integrera ditt budget-verktyg

Lätt att integrera 

En affärslösning har koppling till hela verksamheten och många delar behöver kopplas ihop. Visma.net Financials har 70 API:er som gör den enkel att integrera med andra interna och externa lösningar.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att effektivisera arbetet och få mer tid över till kärnverksamheten? Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig!

Gäller det supportärenden?
Då behöver du registrera ditt supportärende här i vår community. 

Kontakta oss

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke