6 Dec 2022
Organisation

Visma Spcs lanserar företagskort

I nästa vecka lanseras Visma Spcs Mastercard® Företagskort (debit). Ett gratis betalkort som hjälper företagare att ta ett första steg mot drömmen om hundra procent automatiserad kvittohantering. Detta genom att samtliga korttransaktioner direkt hamnar på rätt plats i bokföringen.

– Vi brinner för att förenkla företagslivet för Sveriges företagare. I dessa tider är det viktigare än någonsin för företagare att ha hundra procent koll på sina utgifter och kostnader. Visma Spcs nya företagskort är integrerat med våra kunders bokföringssystem, det automatiserar kvittohanteringen helt och underlättar bokföringen för företagaren, säger Charlotte von Sydow, vd Visma Spcs.

Kortet är helt gratis det finns ingen uppstartskostnad, månadskostnad eller transaktionskostnad och det är kopplat till företagets bokföringssystem. Det du gör är att du fyller på kortet med företagets pengar, sedan är det bara att blippa och fota kvittot så är det klart. För säkerhets skull påminner appen om att du ska fota underlaget. Perfekt för företagare som snabbt vill ha kontroll på företagets kostnader, samtidigt som man får bokföringshjälp och har allt på samma ställe.

Visma Spcs Mastercard® Företagskort (debit) sparar även värdefull tid för Sveriges byråer och redovisningskonsulter i deras kundarbete.

– Idag spenderar både företagare och redovisningsbyråer alldeles för mycket tid på att jaga rätt på kvitton. Oftast flera månader efter att köpet ägt rum. Med vår lösning slipper man allt strul och kan hantera inköpen i bokföringen i realtid, med korrekt underlag och fantastisk bokföringshjälp, säger Helene Struthers, digitaliseringsexpert på Visma Spcs.

Nyfiken och vill läsa mer om företagskortet?
Visma Spcs Mastercard® Företagskort

För mer information kontakta:
Charlotte von Sydow, vd Visma Spcs
Mail. charlotte.von.sydow@visma.com
Tel. +46 703 92 01 22

Helene Struthers, Digitaliseringsexpert Visma Spcs
Mail. helene.struthers@visma.com
Tel. +46 72 451 38 47Om Visma Spcs Mastercard® Betalkort
Kortet förmedlas i samarbete med Bokio AB som är en del av Visma koncernen. Bokio AB är ett betalningsinstitut med tillstånd från Finansinspektionen. Kortet utfärdas för närvarande av UAB PayrNet under en licens från MasterCard International. Mastercard är ett registrerat varumärke, och symbolen med cirklarna är ett varumärke som tillhör Mastercard International Incorporated.

Presskontakt

PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige