Vad är lönesystemet Agda PS?

Agda PS Lönesystem gör din jobbvardag lättare var du än befinner dig, så länge du har en internetuppkoppling. Lägg till värdet av ökad säkerhet, att du slipper tänka på tekniken och kostnadseffektiviteten.

Våra satsningar ligger 100% i molnet. Det ger dig som kund en säker, effektiv leverans och ett lönesystem som kan hantera 450 kollektivavtal. Det gör att var fjärde privatanställd får sin lön genom Agda PS, vilket gör lönesystemet till ett av det mest använda i landet inom privat sektor.

Varför välja Agda PS lönesystem?

AgdaPS-moln-C-250x250.svg

Smarta funktioner

Välj Agda PS lönesystem och få Agda PS Webb, en smidig självservice för medarbetare och chefer. Ett intuitivt webbaserat gränssnitt ger dig tillgång till program och data.

Du betalar bara för den kapacitet du använder. Ditt arbete blir enklare, flexiblare och smidigare och loggar in gör du säkert med mobilt BankID.

automatic-3-C-250x250.svg

Automatisera mera

Agda PS automatiserar flödet och är enkelt att integrera med dina andra system. Självklart finns färdiga API:er till AGI, FOS, Kivra, Medvind WFM, Arbetsgivarintyg.nu.

Här hittar du också den omtyckta funktionen lönerevision och flerfunktionsbearbetning. All masterdata samlar du såklart i Agda PS.

teknik-3-C-250x250.svg

Glöm tekniken

I Agda PS slipper du lägga tid och resurser på det tekniska. Inte heller tänka på installationer, underhåll, uppdateringar, säkerhet och backup. Vi tar hand om det.

Att ha sitt lönesystem som SaaS (Software as a Service) är tryggt, miljövänligt & kostnadseffektivt. ISO: 9001, 14001, 20000, 27001 och 27018.

Funktioner-illu-500x500.svg

Fler funktioner

  • Färdiga leverans-databaser för snabb implementering
  • Rollbaserad behörighet
  • Massregistrering av lönetransaktioner
  • Schemaläggning av rapporter
  • 250 färdiga rapporter

Agda PS lönesystem är en del av Agda PS HRM Suite - vår helhetslösning med HR, Tid, Bemanning, Talent Management, Resa/utlägg och Business Intelligence. Allt samlat, enkelt integrerat och snyggt paketerat.

Mer om Agda PS

servicepaket-cc-300x300.svg

Servicepaket för ditt behov

Som kund kan du själv välja vilken servicenivå du behöver från oss. Våra abonnemang består av tjänster i olika nivåer, inklusive support, utbildning och konsulttjänster.

Läs mer

konsult-cc-300x300.svg

Konsulthjälp

Boka en tid som passar dig med någon av våra kompetenta Agda PS-konsulter. Här kan du välja antingen färdiga anpassade paket eller boka fritt antal timmar.

Boka här

kundsidor-cc-300x300.svg

Kunskapsdatabas & support

Här hittar du fler än 500 frågor & svar samt arbetsbeskrivningar på de vanligaste uppsättningarna i Agda PS. Du kan också registrera ett ärende till vår support här.

Till Communityn

kundsidor-cc-300x300.svg

Communityn = kundsidor

Här delger vi dig information och nyheter som är viktiga att ta del av gällande Agda PS. Du kan även prata med andra användare och lämna idéer till produktförbättring.

Till Communityn

event-cc-300x300.svg

Utbildning & event

Kompetensutveckla dig och boka någon av våra populära utbildningar och webbinar. Här hittar du också information om våra kundevent, mässor och konferenser.

Läs mer

3,5 miljoner har Kivra

Skicka lönebeskedet till medarbetarens digitala brevlåda – Säkert, tillgängligt, smidigt och väldigt bra för miljön! Det är lätt att komma igång och integrerat med Agda PS.

Ett urval av våra kunder

Vad tycker våra kunder?

AIK Fotboll fokuserar på att hålla nollan
– inte löneadministration

Läs mer »

Agda PS lönesystem + Medvind =
en perfekt match för Norrköpings Tidningar

Läs mer »

Vill du bli kontaktad?

Kul att du är nyfiken på hur våra produkter och tjänster kan ge dig en smartare jobbvardag. Fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss!

Lösenord- och inloggningsproblem?

Kontakta den som är ansvarig för systemet på företaget där du arbetar. Visma hanterar inte lösenord i kundens system.

Har du ett supportärende?

Registrera det i vår community här »

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke