Nyheter i Medvind WFM lyfter din bemanning

Tekniken utvecklas i ett rasande tempo. Inom kort ger Medvind WFM än bättre möjligheter att optimera bemanningen med stöd av avancerade algoritmer och AI.

I väntan på det lanserar vi tre nyheter som lyfter din bemanning redan nu.

KONTAKTA OSS

Outsourca din lönehantering
- slipp strul och spara pengar

Har du räknat på om outsourcing av lönefunktionen skulle löna sig för ditt företag? Det finns en ekonomisk och resursmässig potential, vilket förklarar varför outsourcing av lönefunktionen blivit allt vanligare idag.

Vår erfarenhet är att många verksamheter kan uppnå besparingar på uppåt 30 procent av kostnaderna. Om du anlitar en professionell lönekonsult slipper du dessutom strul om någon blir sjuk eller går på semester. Du kan helt enkelt slappna av! 

Vad säger experten?

Anna Hofling har lång erfarenhet av löneoutsourcing och ger råd om kostnadsanalys, val av leverantör och vad som krävs för ett gott samarbete. Hon arbetar som konsult med utvecklingsuppdrag för HR och lön, inom både offentlig och privat sektor. Här ger hon sina bästa råd om vad du bör tänka på!

Läs Annas värdefulla råd

Vi har samlat allt du behöver veta om outsourcing på ett ställe. Förutom Annas bästa råd svarar Michael Boudin, Product Marketing Manager för HR-plus, på de fem vanligaste frågorna ur ett leverantörsperspektiv och du får generella tips.

Fyll i din e-postadress så skickar vi guiden till dig!

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke