Förenkla anställnings­processen

Anställningsguiden underlättar arbetet för chefer, ökar kvaliteten och avlastar HR/löneavdelningen.

KONTAKTA OSS

Enkelt och intuitivt

Anställningsguiden är ett självinstruerande stöd som underlättar för chefer att skapa nya person- och anställningsposter i Personec P och hjälper dig hela vägen tills dess avtalet är påskrivet.  Du ser var i processen du befinner dig och det är enkelt att gå tillbaka och redigera.

Högre kvalitet

Anställningsguiden gör det enkelt att göra rätt. Med ett tydligt styrt flöde undviker du eventuella fel i registreringen. Dessutom kan exempelvis löneavdelningen enkelt kvalitetssäkra och komplettera uppgifterna i anställningen.

Anpassad lösning

Vi går tillsammans igenom din organisations unika förutsättningar och kartlägger ditt nuläge i relation till vår “best practise”. Därefter sätter en av våra konsulter upp flöden i Anställningsguiden, anpassade efter dina processer.

Anställningsguiden Webbinar

I vårt webbinar går vi igenom de smarta funktionerna i Anställningsguiden. Fyll i uppgifterna nedan, så skickar vi det till dig direkt!

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Anställningsguiden visar vägen till bättre kvalitet i Malmö stad

När stadsrevisionen uppmärksammade brister i Malmö stads hantering av anställningar inleddes ett stort förändringsarbete för att lyfta kvaliteten. Införandet av Personec P:s Anställningsguide i januari var en konkret åtgärd som projektet resulterade i.

Läs mer  >>

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Vi berättar gärna mer om Anställningsguiden och hur det kan anpassas för ditt företag. Du har också möjlighet att boka en personlig demo med oss. Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke