Anställlningsguiden för effektiv rekrytering

Anställningsguiden underlättar arbetet för chefer, ökar kvaliteten och avlastar HR/lön.

Stöd för effektiv rekrytering

Anställningsguiden underlättar för anställande chef att skapa nya person- och anställningsposter i Personec P. Ett självinstruerande stöd till cheferna - från att de skapar en ny post tills dess att avtalet är påskrivet - underlättar deras arbete, ökar kvaliteten och avlastar HR.

  • Anställningsguiden är ett digitalt stöd som hand- leder organisationens chefer genom hela anställningsförfarandet.
  • Gränssnittet går att definiera med varierande flöden för olika anställningstyper.
  • Beroende på dina val, rensar systemet bort ogiltig och irrelevant information. Guiden når du via Visma Window som ger dig en gemensam vy över alla processer inom lön, HR och ekonomi.

Vi anpassar till din organisations processer

Under ett uppstartsmöte och efterföljande workshop går vi tillsammans igenom din organisations unika förutsättningar. Då kartlägger vi ditt nuläge i relation till vår “best practise”. En konsult från Visma bygger upp flöden i Anställningsguiden, anpassade till dina processer. Projektet avslutas först när du har verifierat och testat flödet.

Boka demo 

Boka en personlig demo av Visma Recruit rekryteringsverktyg med oss.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.