outsourcing-3-cc-300x300.svg

Vad är outsourcing
av lön?

Att outsourca sin lönehantering är att lägga ut en av företagets absolut viktigaste stödprocesser till en extern partner. Att välja rätt leverantör som förstår företagets verksamhet och behov är en förutsättning för kvalitet och ett långsiktigt samarbete. Att gå från en fast till anpassningsbar kostnad kan ge stora besparingar. Om du väljer rätt leverantör för outsourcing av ditt företags lönehantering.

adapted2-cc-300x300.svg

Varför välja Vismas löneoutsourcing?

Vismas löneoutsourcing tar hand om hela eller delar av företagets lönehantering med hög kvalitet och säkerhet på ett kostnadseffektivt sätt. Vi ser till att lönen betalas ut när den ska, att arbetsgivaravgifterna stämmer och att pensionsavsättningarna är korrekta. För att bara nämna några av de uppgifter vi hjälper till med. Bekymmersfritt och tryggt vid semester och sjukdom. Vi gör helt enkelt vardagen enklare och tryggare för våra kunder, på dina villkor!

Flexibel löneoutsourcing på dina villkor

hjalps-at2-C-250x250.svg
Vi hjälps åt!

Löneoutsourcing av utvalda delar i företagets lönehantering. Vi hjälper dig med det du vill ha avlastning med helt enkelt.

gor-allt2-C-250x250.svg
Vi sköter allt!

Vismas löneoutsourcing där våra erfarna löneexperter tar hand om allt. Utvecklade löneprocesser säkerställer en effektiv trygg lönehantering.

Fördelar med löneoutsourcing

person-laptop-3-C-250x250.svg
Frigör resurser

Oavsett omfattning ger löneoutsourcing möjligheten att fokusera på annat. Rutiner och kontroller ger goda förutsättningar att arbeta proaktivt.

quality2-C-250x250.svg
Säkerställer kvalitet

Våra lönekonsulter och systemförvaltare har i snitt 14 års erfarenhet. Trygghet i att hela Vismas organisation finns som kompetent backup.

saving2-C-250x250.svg
Sänker kostnaden

Löneoutsourcing är ett kostnadseffektivt alternativ, dessutom till fast pris. Kostnaden för personal, kompetens, service och programvaror minskar.

Använder du våra lönesystem idag?

Vår beprövade och säkra process för implementering, gör att din löneoutsourcing hos oss snabbt är igång.

AgdaPS.svg
Agda PS

Efter samråd anpassar vi upplägget efter dina specifika önskemål. Är läget akut? Flytta över din databas till oss, så finns möjlighet att ytterligare öka takten att komma igång!

Bluegarden-HR-plus-6.svg
HR-plus

Lämna lönehanteringen till oss, vi hjälper till med allt via vår tjänst löneoutsourcing. Våra tjänst systemförvaltning avlastar med det tekniska och tar ansvaret för att din version alltid är uppdaterad.

Kontakta oss här om du vill veta mer hur du kommer igång.

Mer om löneoutsourcing

bastpaallt-puff-blogg-750x475.jpg

Ingen kan vara bäst
på allt

Att våga släppa företagets nödvändiga stödtjänster är ett stort steg. Ibland kan det behövas för att lägga kraft och energi på att utveckla sin kärnverksamhet.

Läs blogginlägget

steget-puff-blogg-750x475.jpg

Att våga ta steget att outsourca

Att outsourca en eller flera affärsprocesser kan i många fall upplevas svårt, både praktiskt och emotionellt. Vilka är det egentligen som vågar?

Läs blogginlägget

forsta-puff-blogg-750x475.jpg

Att förstå kundens utmaningar och verklighet

En av nycklarna till ett långsiktigt och framgångsrikt affärsförhållande mellan kund och leverantör i en BPO-affär är förståelse för varandras verksamhet.

Läs blogginlägget

integratis-puff-blogg-750x475.jpg

Kvalitet är inte gratis – brist på den kostar mer

Första frågan du bör ställa dig är vilken kvalitetsnivå din verksamhet behöver. Kvalitetsbrister kan annars få konsekvenser för dig som beställare.

Läs blogginlägget

anneli-ulrika-puff-blogg-750x475.jpg

Möt två av våra experter på löneoutsourcing

Tryggheten i att lönerna hanteras rätt och att det alltid finns tillgänglig kompetens är två viktiga faktorer när organisationer tar hjälp av oss.

Läs blogginlägget

ingenlik-puff-blogg-750x475.jpg

Ingen löneoutsourcing är den andra lik

Uppdragens längd och omfattning varierar när kunder anlitar Visma Enterprise för löneoutsourcing och besparingar på upp till 30%.

Läs blogginlägget

Jag vill bli kontaktad av en säljare!

Fyll i formuläret, så hör vi av oss!

Lösenord- och inloggningsproblem? Klicka här »
Har du ett supportärende? Klicka här »