Låt experterna ta hand om systemet – för säkerhets skull

Överlåter du åt Visma att drifta lönesystemet får du en bekymmersfri, uppdaterad och säker lösning som är lätt att beräkna kostnaden för. Det förklarar varför alla som köper Agda PS eller HR-plus väljer den lösningen idag. Men även bland kommuner har hosting blivit ett allt vanligare alternativ som löser problemet med svårigheten att hitta rätt teknisk kompetens.

– Vi är experter på våra egna lösningar och det är förstås en stor fördel, säger Niclas Johansson, teknisk konsult på Visma Enterprise. När du lämnar över driften får du en molnbaserad tjänst som alltid är uppdaterad och tillgänglig.

Dessutom slipper du investera i nya servrar eller annan dyrbar teknisk utrustning. För en del verksamheter räcker det med hårdvaran medan andra har behov av en helhetslösning.

– Lön är både känsligt och viktigt. Tänk dig själv om din löneutbetalning inte stämmer eller utbetalas i tid! Säkerhet har alltid högst prioritet. Vid inloggning upprätthålls den genom två-faktors autentisering. Därtill använder Visma egna serverhallar med högsta säkerhetsklass. I de fall externa leverantörer som Amazon eller Microsoft används, finns noggranna föreskrifter som säkerställer att lagringen följer gällande lagar och regler.
– Hos oss är din data alltid i trygga händer, säger Niclas Johansson.