Att välja lösning - Lokalt installerad mjukvara, molntjänst eller hybrid?

Molnet växer och det är snart inte en fråga om utan när ditt företag kommer börja använda molntjänster. Valen är många och det finns flera olika alternativ. Ett exempel är hybridlösningar, molntjänster kopplade till ditt installerade system.

Vår guide reder ut begreppen och ger dig för- och nackdelar med:

  • Molntjänster
  • Lokalt installerad mjukvara
  • Hosting-alternativ/ASP
  • Hybridlösningar

Och viktigast – vad är rätt för ert företag, och hur väljer man?

Hämta guiden direkt till din inkorg.


JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.