Välkommen hem till Visma Consulting

Vi tror på digitaliseringens kraft att utveckla samhället - då blir det både roligare och mer effektivt. Med våra grymma IT-konsulter och härliga kunder gör vi just det!

Vilka är Visma Consulting?

Vill du jobba i en organisation med en informell kultur och stor frihet att påverka ditt arbete? Då har du kommit rätt! Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en starkt växande koncern men hög lönsamhet.

Vi är IT-konsulter och sitter framförallt inhouse vilket innebär att du alltid har våra smarta kollegor nära till hands. Primärt jobbar vi med tredjepartsprodukter som vi anpassar och implementerar hos våra kunder - om vi inte utvecklar tjänster helt från scratch som vi sen förvaltar. Dessutom har vi ett gäng egenutvecklade produkter som vi anpassar efter kundbehov. Solklart, eller hur? 

Våra kunder finns i privat och offentlig sektor, och oftast är det större bolag eller myndigheter vi jobbar med. Kul och spännande! 

Du hittar vårt glada gäng på 135 kollegor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Uppsala och Stockholm.

Välkommen hem till Visma Consulting!

 

Visma Consulting söker:

  • IT-nördar

  • Programmeringssnillen

  • Tekniska projektledare

  • Lösningsarkitekter

  • Frontend-evangelister

Se våra lediga tjänster

Häng med oss i vardagen på Visma! #vismasverige

Vill du veta mer om Visma Consulting?
Kontakta mig!

Catherine Chamera

HR Business Partner, Visma Consulting