Visma Consulting Karriär

Visma Consulting

Vi skapar ett bättre samhälle med framtidens digitala lösningar

Vi på Visma Consulting

Vi tror på digitaliseringens kraft att utveckla samhället - då blir det både roligare och mer effektivt. Tillsammans med våra grymma kollegor och härliga kunder gör vi just det! På Visma Consulting arbetar du i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en starkt växande koncern. Detta innebär korta kommunikationsvägar, en snabbrörlig miljö och stor frihet under ansvar. Hos oss hittar du ett väl sammansvetsat flexibelt gäng som hjälper varandra och våra kunder att nå framgång varje dag. Här kommer du med säkerhet att få många nya spännande utmaningar!

Vår techstack: 
C#, C++, SQL databaser, GIT, Python, HTML, CSS & JavaScript, Angular, Microsoft .NET Core, Unit tester, SPFX, React, Typescript, Azure (Web Apps, Logic Apps,CI/CD), Power Automate, SharePoint

Våra två affärsområden  

Vi har både en grym konsultverksamhet med några av marknadens mest erfarna konsulter samt produktutveckling inom flera olika tekniker.

Product Solutions

Inom Product Solutions arbetar vi med egenutvecklade produkter. Vi levererar i första hand standardlösningar men ställer givetvis upp och hjälper våra kunder när de har behov av något skräddarsytt. Vi sköter allt från utveckling och leverans till support, utbildning och försäljning själva, så hos oss finns det många olika typer av roliga roller som man kan jobba i.

 

Våra produktområden som du kan jobba inom är:
 •  Informationstjänster
 • Dokument- & ärendehantering
 • E-arkiv
 • Integrationstjänster
 • E-tjänster
 • Inloggnings- och signeringstjänster

Consulting

Inom Consulting är vårt huvudfokus att utveckla våra kunders webbar, deras Microsoft 365 och utveckling av e-tjänster. Gemensamt för alla fokusområden är att vi arbetar till största delen med .NET och sitter framförallt inhouse. Teamen består av utvecklare, arkitekter och projektledare som alla jobbar nära kund.
 
 

Våra konsultområden som du kan jobba inom är:

 • Episerver
 • Office 365
 • SharePoint
 • Platina
 • Skräddarsydda IT-lösningar
 • E-tjänster
 • Integrationer

Några av våra spännande uppdrag

Några av våra förmåner

goal.png
 
Work-life balance
Flexibla arbetstider, föräldralön för alla anställda

Visma Consulting förmånsportal
Förmånsportal
Ta del av rabatter för resor, hotell, kläder m.m. genom vår förmånsportal

Visma Consulting kollektivavtal
Kollektivavtal
Förhandlade förmåner gällande anställningsvillkor, pension och försäkringar

Visma Consulting friskvård
Friskvård
3000 kr per år, gemensam gruppträning och friskprofiler

 
 
 
  

 

Vårt sociala ansvar

Efterfrågan på IT-kompetens fortsätter att växa. Prognosen är att vi närmar oss ett underskott på 70 000 personer i Sverige inom bara några år. Därför väljer Visma att sponsra initiativ som ökar intresset för IT och säkerställer att fler väljer en karriär inom tech!

Hello World - För att väcka barns intresse för IT 
Detta görs bland annat genom att ordna olika läger och meetups som främjar digital kreativitet, samt dela ut stipendier för att möjliggöra deltagande för ännu fler barn och unga.
 
Women in Tech - För att fler kvinnor ska välja tech-branschen
Women in Tech har skapats genom stöd från rekordmånga teknikbolag. Genom konferenser och meetups säkerställer vi att det finns ett forum för kvinnor att mötas och utbyta tankar och idéer kring teknik.

Se fler initiativ här

 

Nyfiken på att höra mer om dina möjligheter på Visma Consulting?

Kontakta Ender Kökat, Talent Acquisition Specialist ender.kokat@visma.com

 

Life at Visma

 

Spana in vår vardag