Vilka är vi?

Vi på Visma bWise är ett team med kompetens, motivation och en hel del lekfullhet. Vi strävar efter att ha en prestigelös arbetskultur med högt i tak och en arbetsplats där man trivs och känner sig uppskattad - både som individ och i vårt team! 

Vi jobbar mot att vara den ledande aktören på den Nordiska marknaden rörande försäljning, implementation och kompetens inom business intelligence. Vi ska vara en trovärdig partner till våra kunder med kvalitet i fokus.

Om du tycker att vi låter som en spännande arbetsgivare, sök en av våra lediga tjänster!

Lediga tjänster! Vill du ta nästa kliv i karriären?

Business Intelligence-konsult

Läs mer här! 

Nyexad inom system-/datavetenskap/ekonomi?

Junior Business Intelligence-konsult

Läs mer här! 

Bli en av oss på Visma bWise!

 

ragnhild-farge.jpg

"Jag har de bästa och skickligaste kollegorna"

– Vi lever i en värld där teknologiutvecklingen går snabbare än någonsin, och som civilekonom såg jag tidigt att jag ville hoppa på det här tåget. Hos oss finns inga vassa armbågar utan alla är ivriga vill hjälpa till och lyfta varandra. Jag har de bästa och skickligaste kollegorna! I Visma bWise får jag arbeta med många spännande projekt, där vi arbetar nära kunden för att skapa insikt, samt hjälpa dem i beslutsfattande. Som ekonom ser jag att kunderna uppskattar att vi kan komma in med teknisk kompetens, samtidigt som vi pratar samma språk som dem.

Ragnhild Johannessen, senior konsult Visma bWise

 

"Kompetenta och ivriga kollegor, roliga kunder och spännande teknologi."

– Jag tycker att det bästa med att jobba i Vimsa bWise är kombinationen av väldigt kompetenta och ivriga kollegor, roliga kunder och spännande teknik.

Det finns alltid möjlighet att lära sig nya metoder, ny teknik och nya spännande branscher. Kunder som vill använda IT, och speciellt Business Intelligence för att bli bättre, är fortfarande spännande efter 30 år i branschen!

Per Anders Waaler, Architect & presales Visma bWise

per-anders-farger.jpg