Visma Advantage

Skratta högt och jobba smart – så funkar det hos oss

Oavsett titel: arbetar du med oss, så är kundresan en viktig del av din arbetsbeskrivning. Inköp är vår hemmaplan. Ökad vinst vårt kundlöfte. Och gemensam köpkraft vår mission.

Med en digital inköpstjänst, som hjälper företag att fatta bra inköpsbeslut, sammanför Visma Advantage små och medelstora företag med rikstäckande kvalitetsleverantörer av varor och tjänster. Resultatet är sänkta kostnader för kundföretag över hela Sverige.

En bransch i förändring
Just nu förändras många av de arenor där vi möter både befintliga och potentiella kunder. Det innebär att också metoder och processer i vår arbetsvardag förändras: en tydlig utgångspunkt i data och analys, fokus på marketing automation, utrymme för ett aktivt customer success-arbete som stöttar och utvecklar våra kunder.

Nya kompetenser kommer att behövas på resan.

Vad vi kan erbjuda
Att arbeta hos Visma Advantage är offensivt till sin natur. Det är roligt. Intensivt.

Om du attraheras av sammanhang där kunskap hyllas och initiativ som leder till ökat kundvärde respekteras, då kan vi vara ett tungt alternativ till det du gör i dag. Gillar du dessutom träning – vi kör pass ihop på måndagar och onsdagar – får du gärna slå en signal eller skicka ett mejl.

Häng med oss i vardagen! #vismasverige

 

Just nu söker vi:  

Tech Lead - Som Tech Lead hos Visma Advantage kommer du att vara en nyckelspelare i bolaget, och ansvara för plattformen i Sverige men delvis även Norge. Fokus på teknik och plattformens arkitekturval, samt att bygga utökade funktioner och förbättra funktionaliteten.

Se alla lediga tjänster på Visma 

Vill du veta mer om Visma Advantage?

Kontakta mig

Kristina Petersen

Head of Marketing and Communication, Visma Advantage
Tel: +46 735 39 81 74
Email: kristina.petersen@visma.com