Visma Graduate Program

För dig som nyligen tagit examen och vill jobba med IT och utveckling.

Vi har för närvarande inget aktivt Graduate program.

Vismas Graduate Program erbjuder dig som nyexaminerad en fantastisk start på karriären. Som Graduate jobbar du under 6 månader med spännande verksamhetsnära projekt. Detta tillsammans med seniora kompetenta kollegor som bidrar till din utveckling. Efter avslutat Graduate Program erbjuds du en tillsvidare anställning inom Visma. Vi är övertygade om att du som nyexad har mycket att tillföra till Vismas koncern!

 

Vem letar vi efter?

  • Studerande inom data/IT som avslutar sin master eller kandidatexamen
  • Vill arbeta i en av Europas ledande IT-koncerner
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat
  • Initiativrik, självgående och trivs i en dynamisk miljö

Vad erbjuder vi?

  • Start juni- augusti
  • Placering: Vanligtvis på något av Vismas kontor i Sverige men just nu arbetar vi på distans
  • Gemensam introduktion och återträff under året med samtliga nyexade från de svenska vismabolagen
  • Möjlighet att knyta värdefulla kontakter i Visma- koncernen
  • Konkurrenskraftiga villkor

Rade tog ett snedsteg upp i karriären

På Visma är karriärvägarna oändliga, menar Rade Kocovski som snart kliver in i rollen som vd på Inyett – ett av Vismas bolagsförvärv under de senaste åren.

Summer Internship 2022 – Ett 🔥 sommarjobb

De svenska praktikanterna (från vänster) Arvid C, Linnea och Arvid E har haft en fartfylld sommar där de ansvarat för att leda projekt med strategisk betydelse för Visma. Nu berättar de om hur sommaren med Visma har varit! Här är Vismas interns 2022 Linnea Hej! Jag heter Linnea och jag pluggar Datateknik med inriktning Software […]

Summer Internship – Så var sommaren med Visma

Vismas Summer Internship är nu avslutat för denna gången. De svenska praktikanterna Ulrika och Caroline har haft en fartfylld sommar där de ansvarat för att leda ett projekt med strategisk betydelse för Visma. Nu berättar de om hur sommaren med Visma har varit!

Leda hälsoprojekt på distans

Caroline Andersson är HR-advisor på Visma. Ta del av hennes tankar och erfarenheter av att genomföra en hälsosatsning för anställda på flera hundra hemmakontor.

Långt mer än en timmes energibesparing

Under Earth Hour släcker vi ner för att belysa en av vår tids viktigaste frågor, som världens ledare och arbetsgivare måste ta på allvar.

Hur förbisedd teknisk skuld påverkar innovation och utveckling

Att vara skyndsam ut på marknaden i en applikations begynnelse bidrar till att man snabbare kan komma att kapitalisera på produkten. När hastigheten ökar sker det dock ofta på bekostnad av kvalitativ och systematisk kod, vilket kan ha kostsamma konsekvenser. Vi på Visma Financial Solutions har påbörjat vår resa att tackla vår tekniska skuld för att sätta oss i förarsätet för att äga vår produkts framtid.

techtalk

Visma TechZone – ett initiativ med fokus på teknik och kompetensdelning

Med ny teknik kommer nya möjligheter - och nya utmaningar. Vad innebär bättre data och analyser för vårt samhälle? I vilken riktning tar maskininlärning och AI oss? Med vårt nya initiativ kommer experter inom och utanför Visma, att ge dig en djupdykning i hur ny teknik kommer att driva oss framåt.