Livet på Visma

Vi är stolta över alla våra kompetenta och engagerade medarbetare. 

Att arbeta hos oss

Visma erbjuder möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad.

Visma är en ledande leverantör av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma brinner för att effektivisera affären för våra kunder och hos oss kan du bland annat arbeta med systemutveckling, affärsutveckling, IT-projektledning, ekonomi, konsultverksamhet och försäljning.

Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du får utrymme att ta eget ansvar.

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Visma arbetar efter målsättningen att utforma arbetsuppgifterna så att de ger dig möjlighet till variation, omväxling, sociala kontakter och yrkesmässig utveckling.

På Visma är vi stolta över alla våra duktiga, kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar - Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

De senaste inläggen i Visma Life-bloggen

 

Läs alla bloggposter