Calculator piggybank

Så mycket kan du spara med Visma Advantage Basic

Som kund i Visma Basic har du tillgång till ca 45 färdigförhandlade inköpsavtal. Här räknar du ut vad du kan spara per år med några av våra mest populära avtal. Fyll i din omsättning/år på respektive område för att se vad du kan spara.

Klicka på   nedan för att se hur vi har räknat ut din besparing.

Område:
Din omsättning/år:
Du kan spara:
kr

-

Här räknar vi ut din besparing genom en genomsnittsrabatt på 30% hos Staples och Lyreco, på hela deras produktsortiment. För dig som kund i Visma Basic har vi dessutom tagit fram en favoritlista med de 1000 varor som våra kunder handlar mest. Du får i genomsnitt 76 % rabatt hos Staples och 79 % rabatt i genomsnitt hos Lyreco på de här listorna. Kan du styra dina inköp finns det möjlighet till större besparingar.

kr

-

Här räknar vi på en genomsnittsrabatt på våra avtal med DHL Express, DHL Freight, TNT och Bring, vilket ger oss en rabatt på 41 %. Som kund hos Visma Basic får du samma förmånliga villkor hos de här leverantörerna som riktigt stora företag.
kr

-

Vi räknar med vår rabatt hos OKQ8 som är 83 öre rabatt/l diesel, och ett genomsnittspris på 14 kr/liter (genomsnittspriset för januari-september 2015). Som kund i Visma Basic får du förmånliga rabatter på listpriset på bensin och diesel från OKQ8 samt på pumppriset på bensin och diesel från Preem.
kr

-

Vi erbjuder förmånliga rabatter hos Scandic, First Hotels och Thon Hotels. Här har vi räknat ut din besparing genom vårt avtal med Scandic som ger dig 15 % rabatt på Flexpriset.
kr

-

Som kund i Visma Basic får du förmånliga rabatter hos Gerdmans Inredningar och EFG. Här räknar vi med vår rabatt hos Gerdmans som ger dig 15 % på hela deras sortiment.

Som kund i Visma Advantage Basic får du tillgång till färdigförhandlade inköpsavtal inom en mängd olika områden. Du kan spara pengar utan att lägga onödig tid på att förhandla egna avtal.

phone
Vill du komma i kontakt med oss direkt? Ring oss gärna på010 141 2931.
paperplane