Webbutveckling

Vi utvecklar affärskritiska webblösningar med många olika integrationer. Vårt fokus är att det ska vara enkelt för dig som kund, och enkelt för dina användare. 

Det våra kunder uppskattar mest är vår noggrannhet och flexibilitet i kombination med vårt tekniska kunnande. För att vi ska kunna erbjuda alla kunder samma framgångsrika koncept så har vi satt ihop en modell som fungerar.

Projektgenomförande

Våra seniora webbprojektledare ser till att projektet levererar enligt uppsatta mål och tidplan samt med hög kvalitet. Projekten använder sig av flexibla projektmodeller och praktiska verktyg och du som kund har full insyn i arbetet och utvecklad funktionalitet.

Visma Consulting Episerver Koncept och Design

Koncept och design

Vi samarbetar med välrenommerade designbyråer samtidigt som vi har egen kompetens inom UX, interaktion och konceptuell design.

Visma Consulting Episerver Stark Teknisk Kompetens

Stark teknisk kompetens

Stort fokus på teknik och djupgående kunskaper i Episerver samt integrationer därikring. Vår snillrika mix av utvecklare täcker alla tekniska utmaningar förenade med större webbprojekt och alla har certifiering i Episerver. Det gör att vi aldrig behöver tumma på kvalitén.

Visma Consulting Episerver Värdefullt Nätverk

Värdefullt nätverk

Vi är specialister på att anlita specialister. Webb idag är ett brett område och vårt nätverk är ett värdefullt verktyg för att komplettera våra leveranser med specialistkompetens när det behövs. Vi kan även involvera kunders och "konkurrenters" utvecklare i våra åtaganden om behov finns. Målet är alltid att skapa det perfekta teamet.

Visma Consulting Episerver Fantastisk Förvaltning

Fantastisk Förvaltning

Vi tar inte bara hand om problem som uppstår, vi arbetar proaktivt och lyhört med förvaltning och våra förvaltningsledare har mycket god kunskap om Episerver. I vår webbförvaltning ingår problemlösning, vidareutveckling, redaktörsstöd och Service Level Agreement (SLA) på 60 minuter. Med andra ord – vid akuta problem garanterar vi att problemlösning påbörjas inom en timme.

Läs mer om förvaltning


Det här har vi gjort för andra

Kontakta oss

Fyll i formuläret så berättar vi mer om våra webblösningar.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke


Mimmi Pareigis, 070-874 7036
Pierre Vindemyr, 070-686 1134

Kontaktpersoner för Visma Consulting