Vizzit - Verktyg för webbanalys

Dags att byta ut Google Analytics. Varför?

Idag använder många offentliga organisationer, myndigheter och företag Google Analytics. Ett väldigt kompetent och uppskattat analysverktyg, även om många upplever det mindre användarvänligt. Men nu får det inte användas längre.

Anledningen är att EU-domstolen i juli 2020 ändrade förutsättningarna för överföring av personuppgifter till USA, genom att häva det s.k. Privacy Shield-avtalet. Beslutet påverkar myndigheter, offentliga organisationer, och medelstora och större företag, som nu tvingas se sig om efter andra lösningar.

Vizzit erbjuder ett godkänt alternativ

Det finns alternativ till Google Analytics som är godkända för användning inom EU. Vi rekommenderar Vizzits lättanvända verktyg för webbanalys. De är godkända för användning inom EU och all data som samlas in lagras på Vizzits egna servrar i Sverige (EU). 

Kunden äger all insamlad data, och bestämmer vad som ska användas och sparas. Verktygen kan dessutom användas utan cookies.vizzit.png

Installerat och klart på en vecka, med första månaden gratis!

Just nu erbjuder vi första månaden kostnadsfritt med Vizzit samt installation på en vecka. Vill du veta mer om erbjudandet och Vizzits lättanvända webbanalysverktyg, fyll i formuläret så hör vi av oss!

Varför Vizzit?

  • Lättläst statistik och snabba svar på hur er webbplats presterar
  • Få rapporter och insikter levererade automatiskt till din mejlkorg när du behöver dem
  • Spara tid och pengar på webbunderhåll genom att även använda våra underhållsverktyg

Fyll i formuläret för att ta del av mer information om erbjudandet

Kontakta oss

Fyll i formuläret så berättar vi mer om våra webblösningar.Mimmi Pareigis, 070-874 7036
Pierre Vindemyr, 070-686 1134

Kontaktpersoner för Visma Consulting