Koncept, design & UX

En bra användarupplevelse är A och O.

En webblösning ska träffa användaren mitt i prick. Användaren ska få en positiv upplevelse ‒ här får jag den hjälp jag behöver, här hittar jag det jag söker. 

Nyckeln till den goda användarupplevelsen är koncept, UX och design. Först då, när kunder och medarbetare verkligen använder webben, drar ditt företag nytta av digitaliseringen och kan nå målen kring lönsamhet och effektivitet.

När vi åtar oss ett webbuppdrag ser vi till att skapa de bästa förutsättningarna för just detta uppdrag, och i det ingår bra användarupplevelse. Beroende på kundens behov och önskemål sätter vi ihop det perfekta teamet.

Team - tre varianter

Med team enligt någon av dessa tre varianter har vi levererat uppskattade webblösningar till ett flertal myndigheter med krav på tillgänglighet enligt WCAG eller annan standard. Även globala företag, med stor spännvidd i sina lösningar, finns bland våra kunder.

Team Visma

Det är ofta så att vi står för hela utvecklingen, inklusive koncept, UX och design. I vårt eget webbteam finns erfarna interaktions- och UX-designer såväl som kompetenta frontend- och backendutvecklare.

Team med Vismas partner

Vi har etablerat partnersamarbete med välrenommerade designbyråer som vi gärna rekommenderar. På så vis kan vi kombinera vår teknikexpertis med deras designexpertis till en kraftfull helhet.

Team med kundens partner

Har du som kund redan eget samarbete med en designbyrå kan vi även samarbeta med den, för att få till den optimala lösningen.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så berättar vi mer om våra webblösningar.Mimmi Pareigis, 070-874 7036
Pierre Vindemyr, 070-686 1134

Kontaktpersoner för Visma Consulting