E-consulting när du behöver expertstöd

Förstärk ditt projektteam med expertkonsulter från Visma Consulting. 
Våra IT-konsulter kombinerar sin tekniska kompetens med djup verksamhetskunskap. Det gör dem till experter dels inom olika tekniker, dels inom verksamheter såsom apotek och detaljhandel, statistik och forskning, statlig och kommunal förvaltning med mera.

Kvalitetsansvarig inom Kriminalvårdens IT-avdelning

Kriminalvården anlitade en av Visma Consultings erfarna verksamhetsutvecklare till uppdraget att vara IT-avdelningens kvalitetsansvariga. I arbete ingick att etablera processverksamheten inom IT-avdelningen. Hon har tillsammans med avdelningens ledning och medarbetare tagit fram ett ledningssystem i form av processer, roller, begrepp samt styrande och stödjande dokument.

En processorganisation har etablerats.Vidare har ingått att utbilda, informera och förankra ett processorienterat arbetssätt samt att stödja verksamhetens egen personal som har till uppgift att arbeta med verksamhetsutveckling.
E-consulting utbildningApotek Hjärtat

Apotek Hjärtat förstärker med e-consulting

För att förstärka den IT-nära verksamhetsutvecklingen tar Apotek Hjärtat hjälp av expertkonsulter från Visma Consulting. Apotek Hjärtat har sökt en leverantör som har både kompetens och verksamhetskunnande och som snabbt kan stötta IT-verksamheten när behov uppstår.

Vi har bl a varit delprojektledare för införandet av ett IT-stöd vid uppstart av ett nytt dotterbolag för distribution. Vi har även bidragit med IT-arkitekt och rådgivare för IT-integrationen mellan ICA och Apotek Hjärtat, vilket bl a omfattat byte av ekonomisystem, flytt av huvudkontor samt integration av IT-miljöer. 

Kontakta oss gärna!

Nyfiken på våra lösningar? Hör av dig! 
Du når oss även på 010-141 25 00.

Kontakta oss

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.