Utveckling och förvaltning

När du är ute efter trygg och stabil systemutveckling och applikationsförvaltning, vänd dig till Visma. 

Letar du efter stöd för att lyfta din verksamhets IT-lösningar? Ta hjälp av våra kompetenta IT-konsulter. Vi har lång erfarenhet som utvecklare och förvaltare av komplexa system och stora projekt inom både offentlig och privat sektor. Våra projektledare, utvecklare och IT-arkitekter arbetar enligt våra beprövade modeller för utveckling och förvaltning. Det innebär trygghet för dig.
Projekt

Projekt

Behöver du hjälp att leda dina IT-projekt? Vi ser till att projektet håller verksamhetsperspektiv och användarfokus, från vision via behovs- och kravanalyser, design, konstruktion till införande och förvaltning.  Våra projektledare, utvecklare och IT-arkitekter arbetar enligt vår agila utvecklingsmodell.
Förvaltning

Förvaltning

Vill du kunna lita på att dina IT-system följer verksamheten in i framtiden? Vi har lång erfarenhet av förvaltning och vidareutveckling av system, applikationer och nätverk. Vi arbetar utifrån vår förvaltningsmodell som bygger på väl beprövade och effektiva metoder, processer och verktyg. Ett uppdrags hela livscykel täcks in av förvaltningsmodellen. 
E-consulting

E-consulting

Förstärk ditt projektteam med expertkonsulter från Visma Consulting. Våra IT-konsulter kombinerar sin tekniska kompetens med djup verksamhetskunskap. Det gör dem till experter dels inom olika tekniker, dels inom verksamheter såsom apotek och detaljhandel, statistik och forskning, statlig och kommunal förvaltning med mera. 

Kontakta oss gärna!

Nyfiken på våra lösningar? Hör av dig! 
Du når oss även på 010-141 25 00 eller vismaconsulting.se@visma.com.

Kontakta oss