SharePoint och Microsoft 365

Välkommen till framtiden! Visma bygger morgondagens lösningar i SharePoint, redan idag.

Kontakt

SharePoint – plattformen för samarbete och information

Samarbetsplattform, informationshanterare, dokumenthanterare, sökverktyg, beslutsstöd. SharePoint är utan tvekan den mest kraftfulla och mest använda plattformen för webbapplikationer på marknaden idag.

Visma Consulting har lång erfarenhet av att utveckla lösningar baserade på SharePoint samt Microsofts molnplattform 365 och Azure. Oavsett vilka behov ni har, så vet vi när SharePoint och dess relaterade produkter bäst kommer till nytta.

Upptäck kraften och nyttan med samarbetsytor

En samarbetsyta gör det möjligt för din organisation att samarbeta effektivt med både interna och externa partners. Hantera dina projekt, hantera möten och dela dokument på ett enkelt och effektivt sätt.

Samarbetsytor kan användas som ett kraftfullt projekt- och samarbetsverktyg i SharePoint. Med samarbetsytor kan du enkelt organisera möten och dela information. Du kan också samla och dela relevanta dokument i ett säkert och avancerat dokumenthanteringssystem med revisionshantering och kraftfull sökmotor.
Samarbetsytor

Socialt intranät

Öka aktiviteten med ett socialt intranät

Med ett socialt intranät får din organisation en plattform där du och dina medarbetare kan samarbeta och utväxla relevant information på ett enkelt och effektivt sätt.

 • Dela med dig av dina idéer, hitta svar och håll reda på vad dina kolleger arbetar med, med hjälp av de sociala funktionerna.
 • Kom i kontakt med andra i din organisation och utforska deras intressen, tidigare projekt och dokument som de har arbetat med.
 • Håll kontakt med kollegor via din dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Vismas internportal för högskolor är ett exempel på ett socialt intranät som vi paketerat för skolmarknaden.

Avtalshantering - all info om alla avtal på en plats

Visma Avtalshantering i SharePoint hanterar all information om olika typer av avtal hos en myndighet, en kommun eller ett företag. Här lagras alla avtalsdokument tillsammans med metadata för enkel återsökning, kontroll och uppföljning. Visma Avtalshantering ger dig kontroll över frågorna:

 • Vilka avtal har vi med leverantören?
 • Vem är ansvarig för avtalet?
 • Vilket är det senaste avtalet?
 • Vilka avtal går ut inom det närmaste halvåret?
 • Vilka avtal har vi inom området?
 • Var finns avtalsbilagan för avtalet?

Avtalshantering

Office 365

Office 365 - ge dina anställda möjlighet att arbeta var som helst

Med Office 365 kan du och dina medarbetare få tillgång till de viktigaste verktygen oavsett var ni befinner sig, utan att investera i dyr IT-rustning. Ni kan dela dokument, arbeta tillsammans i projekt och komma åt Office-applikationerna från mobil, plattor och dator närhelst ni vill.

 • Ingen stor investering i uppstart, enkel betalmodell
 • Skala upp eller ner när din verksamhet förändras
 • Minskat underhåll och alltid uppdaterat - inget licenskrångel eller kostnader för infrastruktur
 • Fler får tillgång till kraften i stora produkter genom enkel webbinloggning och mobilappar

Låt oss ta hand om SharePoint-förvaltningen

Oavsett vilken SharePoint-applikation din organisation eller ditt företag har, så kan Visma Consulting ta hand om förvaltningen. Vi arbetar utifrån vår förvaltningsmodell som bygger på väl beprövade och effektiva metoder, processer och verktyg. Ni kan tryggt fokusera på er egen kärnverksamhet, och ni får:

 • Team – tillgång till erfarna SharePoint-utvecklare som snabbt och effektivt kan lösa era utmaningar och komma med proaktiva lösningar
 • Snabbhet – snabb respons och löpande återkoppling under ert ärendes gång
 • SLA-nivå utifrån era behov
 • Single Point of Contact – en förvaltningsledare som tar hand om alla era ärenden och är er kontaktperson
SharePoint-förvaltning

Business Intelligence

Visste du att SharePoint numera är en av marknadens mest kraftfulla lösningar för rapportering och uppföljning? Låt oss visa hur ni ersätter ert dyra system för beslutsstöd med Microsoft SharePoint.

Dokument- och ärendehantering

Automatisera och effektivisera verksamhetsprocesser genom kundanpassade lösningar i SharePoint. Vi hjälper våra kunder med ärendehantering, dokumenthantering, informationshantering, avtalshantering, säljstöd och CRM.

Några exempel på våra SharePoint-lösningar

Statens servicecenter bygger plattform för myndigheternas samarbeten 
Mälardalens högskola inför social internportal

Läs mer!

Kontakta oss gärna!

Nyfiken på våra lösningar? Hör av dig! 
Du når oss även på 010-141 25 00.

Kontakta oss

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.