Optimizely Search & Navigation

Optimizely Search & Navigation är en molnbaserad lösning för Enterprise Search, som gör sökning och navigation snabbare och mer relevant på webbplatser och för e-handel. Tjänsten är extremt skalbar och ger dig tillgång till avancerad språkteknik och många sökfunktioner i en lättanvänd lösning, byggd unikt för Optimizely (tidigare Episerver).Optimizely-partner-badge-2021_gold.jpg

Öka den organiska trafiken med automatiska landningssidor

Optimizely Search & Navigation förvandlar sökfrågor till relevanta målsidor med avancerad taggning och facetter, vilket frigör ditt innehåll och produktinformation från stela webbplatsstrukturer. 

Dra nytta av "the long tail" och presentera en personlig upplevelse baserad på besökarnas sökbeteende. Du kan snabbt skapa stora volymer av landningssidor som kontinuerligt uppdateras för att återspegla de bästa innehållet eller de bästa produkterna för alla relevanta sökord. 

  • Spendera mindre än två sekunder på att tagga ditt innehåll när det skapas och det kommer omedelbart att finnas tillgängligt för att visas automatiska landningssidor.
  • Kombinera de kriterier som du vill ha för att bygga riktade landningssidor snabbt och enkelt.
  • Förenkla SEO och överlista konkurrenterna genom att rikta dig mot relevanta nischade nyckelord för ett stort antal automatiskt genererade sidor.


Förstärk kundupplevelsen med adaptiv navigering

Med hjälp av Optimizely Search & Navigation och besökssegment, visar du det mest intressanta innehållet alltid uppdaterad, alltid relevant. Tidigare var du beroende av interna webbstrukturer som satts upp för att hantera innehåll och produkter. Nu kan du skapa engagerande sidor som är anpassade till varje besökare. 

Optimizely Search & Navigation kommer även att förbättra kundupplevelsen genom att automatiskt rekommendera relaterat innehåll till besökare, vilket ökar engagemanget hos besökaren och ökar chansen till konvertering. 

  • Använd fördefinierade besöksgrupper i Optimizely för att presentera relevant innehåll baserat på taggning.
  • Ge dina besökare tillgång till innehåll oavsett vilken väg de föredrar med hjälp av vår multi-dimensionella navigering.
  • Öka engagemanget genom att servera innehåll till besökare baserat på deras surfande.

Kontakta oss

Fyll i formuläret om du vill veta mer om våra Optimizelylösningar.Mimmi Pareigis, 070-874 7036
Pierre Vindemyr, 070-686 1134

Kontaktpersoner för Visma Consulting