Om Visma Consulting

Visma Consulting AB är en digitaliseringspartner för privat och offentlig sektor. Vårt erbjudande spänner över ett brett fält omfattande bland annat lösningar för dokument- och ärendehantering, e-tjänster, arkivhantering, lösningar för webb och digitala kanaler, intranät och e-handel samt förvaltning och utveckling av affärskritiska applikationer.

Vi är sedan 2010 en del av Visma, ett av Europas största och mest expansiva IT-företag. Vi har våra rötter över 50 år tillbaka i tiden och har verkat både som en del av en stor koncern och som eget bolag. Därmed kan vi kombinera Vismas stabilitet och styrka med det lilla bolagets flexibilitet och lyhördhet. Våra kärnvärden är respekt, pålitlighet, innovation, kompetens och laganda.

Visma Consulting AB är ett av IT-konsultbranschens mest framgångsrika bolag med en omsättning 2019 på 200 miljoner SEK. Inom Visma Consulting AB arbetar ca. 150 personer. Ni hittar oss utspridda på våra sex kontor, från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Kristianstad, Uppsala och Stockholm. Härifrån har vi levererat över 500 projekt till våra kunder. Vi tror på digitaliseringens kraft att utveckla samhället - då blir det både roligare och mer effektivt. Med våra grymma kollegor, molnlösningar och härliga kunder gör vi just det!

Kontakta oss

  • En del av Visma sen 2010
  • Omsättning 2019 200 miljoner SEK
  • Ca 150 anställda
  • 500+ levererade projekt
  • Kontor i 6 städer

Vår vision

Vi skapar ett bättre samhälle med framtidens digitala lösningar.

Vår mission

Vi skapar konkurrenskraft för att våra kunder ska växa och effektiviseras med hjälp av digitalisering.

Här hittar du oss

Topbanner-os.jpg

Stockholm

Lindhagensgatan 94
112 18 Stockholm
Sverige

Uppsala

Fålhagsleden 57
753 23 Uppsala
Sverige

Gävle

Norra Kungsgatan 7B
803 20 Gävle
Sverige

Skellefteå

Stationsgatan 9
931 31 Skellefteå
Sverige

Kristianstad

Spannmålsgatan 7
291 32 Kristianstad
Sverige

Malmö

Styrmansgatan 2
211 18 Malmö
Sverige

Kontakta oss

Fyll i formuläret om du har några frågor eller funderingar så kontaktar vi dig!