Vad är Episerver?

All information du behöver om Episerver 

Vad är Episerver?

Episerver CMS är en marknadsledande lösning för webbpublicering och en programsvit för digital marknadsföring. Genom att dra och släppa innehåll kan redaktörer och marknadsförare enkelt skapa, redigera och A/B testa innehåll som automatiskt fungerar på alla skärmar. Episerver CMS är utnämnd ledare i analytikerrapporter från Forrester och Gartner.

Med Episerver CMS kan du skapa och hantera innehåll och marknadskampanjer i ett intuitivt gränssnitt. Till skillnad från andra lösningar erbjuder Episerver en inbyggd personalisering som ser till att rätt innehåll visas till rätt personas, segment eller individuella användare. Plattformen är byggd på Microsoft .NET teknik vilket gör det lätt att utveckla och integrera till andra system.

Episerver har färdiggjorda connectors till ledande lösningar inom CRM, marketing automation, PIM och betalsystem.

  

Fördelar med Episerver

 

Marknadsledande CMS

 

Personalisera i större skala

 

Snabba resultat

Episerver CMS - Perfekt för medelstora till stora företag

Vår plattform stöttar dig i större utmaningar inom marknadsföring, varumärkesbyggande och leadsgenerering. Du kan enkelt bygga och lansera nytt innehåll utan att involvera IT och den breda produktportföljen möjliggör att du över tid kan bygga ut din lösning med personalisering och kampanjhantering.

Episervers prissättning baseras på din konsumtion och specifikt antalet  sidvisningar per år. Till skillnad från andra leverantörer tar Episerver inte betalt för antalet användare. Hör av dig till oss så kan vi ge dig en prisuppskattning baserat på dina behov. 

Visma Consulting - specialister på Episerver

VISMA CONSULTING OCH EPISERVER MED 23 ORD 

Visma är en större Episerverleverantör och levererar helhetsåtaganden, projektgenomföranden samt förvaltar affärskritiska webbar och intranät med fokus på teknik, kvalitet och nöjda kunder.

Kontakta oss

VISMA CONSULTING - EPISERVER PREMIUM PARTNER

Premium Partner är den högsta partnerstatus man kan uppnå inom Episerver och innebär att man har en stor andel certifierade utvecklare och har meriterat sig genom framgångsrika projekt.