Tävla i vår monter!

Vi har chipfest i vår monter på Episerver Ascend den 5 november på Stocksholm Waterfront Congress Centre.

Anmäl dig till tävlingen

Välkommen till vår monter på Episerver Ascend
i Stockholm den 5 november 2019.

Under dagen delar vi ut 6 st gratis chippningar av 13,56 MHz chip (värde 1500 kr/st).
Alla som föranmäler sig har dubbel chans att vara med i dragningen, så anmäl dig redan nu!


Om tävlingen

Vi drar två namn vid tre olika tillfällen under dagen. Du har alltså möjlighet att vinna en chippning 6 gånger. För att få din chippning måste du vara på plats i vår monter vid namndragningen.

Namndragning

Vi drar namn vid följande tider:

  • 11:00
  • 13:00
  • 15:30

Se till att vara på plats i vår monter vid varje dragning!Tävlingsregler:

Vinnarna väljs ut baserat på korrekt svar på frågorna i tävlingen i kombination med den bästa motiveringen. En jury bestående av Visma Consultings personal i montern utser vinnarna bland de som vid varje tidpunkt har fyllt i tävlingsformuläret.

Chippningen genomförs direkt i montern efter varje tävling. För att få din chippning måste du vara på plats i vår monter vid respektive tävlingstillfälle. Anställda på Visma eller deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

Värdet av priset är ca SEK 1500. För att delta i tävlingen måste du vara över 18 år, bosatt i Sverige samt acceptera reglerna för tävlingen. Genom att skicka in ditt bidrag accepterar du tävlingsreglerna.

Anmäl dig här!

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

 

"Knappt märkbart. Så enkelt är det att komma rakt in i framtiden."

Så här säger vår KAM Mimmi Pareigis om att chippa sig. Möt henne, och flera andra av våra andra kollegor som redan har insett möjligheterna och chippat sig, i vår monter på Episerver Ascend 2018. 


Har du inte anmält dig till Episerver Ascend?

Ascend är Episervers årliga konferens för marknadschefer, digitala marknadsförare, redaktörer, utvecklare eller e-handelschefer som söker inspiration och kunskap inom digital kommunikation, marknadsföring och e-handel.

Anmäl dig här

Om Biohax

Biohax is the leading company in human embeddable tech powered by blockchain offering sovereign identity and complete control over digital identity.