Tävla i vår monter

Tävla om en chippning på eFörvaltningsdagarna den 9-10 oktober på Kistamässan.

Anmäl dig till tävlingen

Välkommen till vår monter på eFörvaltningsdagarna på Kistamässan.

Under dagarna har du möjlighet att tävla om en chippning med 13.56 MHz eller 125Khz chip (värde SEK 2000/st). Maximera dina chanser att vinna en av chippningarna och anmäl dig redan nu! Då deltar du vid samtliga 6 tävlingstillfällen.

Om tävlingen

Vi utser en vinnare i tävlingen vid tre tillfällen varje dag. Du har alltså möjlighet att vinna en chippning vid hela 6 tillfällen. För att få din chippning måste du vara på plats i vår monter.

 

Tävlingstillfällen

Vinnarna i tävlingen presenteras under pauserna i konferensprogrammet, dvs följande tider:

  • 11:00
  • 13:00
  • 15:00

Se till att vara på plats i vår monter vid varje tävlingstillfälle.

 

Tävlingsregler:

Vinnarna väljs ut baserat på korrekt svar på frågorna i tävlingen i kombination med den bästa motiveringen. En jury bestående av Visma Consultings personal i montern utser vinnarna bland de som vid varje tidpunkt har fyllt i tävlingsformuläret.

Chippningen genomförs direkt i montern efter varje tävling. För att få din chippning måste du vara på plats i vår monter vid respektive tävlingstillfälle. Anställda på Visma eller deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

Värdet av priset är ca SEK 2000. För att delta i tävlingen måste du vara över 18 år, bosatt i Sverige samt acceptera reglerna för tävlingen. Genom att skicka in ditt bidrag accepterar du tävlingsreglerna.

Tävla här!

Hur många anställda har Visma?
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

 

"Knappt märkbart. Så enkelt är det att komma rakt in i framtiden."

Så här säger vår KAM Mimmi Pareigis om att chippa sig. Möt henne, och flera andra av våra andra kollegor som redan har insett möjligheterna och chippat sig, i vår monter på eFörvaltningsdagarna. 

 

Om Chipster

Chipster startades 2015 och företaget har haft ett teknikfokuserat tankesätt sedan dag ett. Målet är att identifiera områden där teknik på ett eller annat sätt kan integreras i människors vardag för att göra livet lättare.Om eFörvaltningsdagarna

eFörvaltningsdagarna är Sveriges största konferens och mötesplats om e-förvaltning och digital transformation. Programmet är särskilt framtaget för dig som arbetar med verksamhetsutveckling, digitalisering, IT och införandet av medborgarnära e-tjänster inom Sveriges offentliga förvaltningar.

Anmäl dig till eFörvaltningsdagarna