Digital arbetsplats med Microsoft 365

Vi erbjuder en komplett lösning för digital arbetsplats med Microsoft 365 som grund. En digital arbetsplats från Visma förenklar arbetsdagen för dina medarbetare, oavsett om de arbetar hemifrån, på kontoret eller är på språng. Kom igång snabbt med Vismas färdiga produkter och standardtjänster.

Komplett lösning för digital arbetsplats med Microsoft 365

Konceptet digital arbetsplats kan upplevas som stort men i grund och botten handlar det om att du ska kunna samarbeta och dela information med kollegor såväl som externa kunder och partners på ett enkelt och säkert sätt, oavsett vilken enhet du arbetar från och oavsett var du befinner dig. Visma erbjuder kompletta lösningar för en digital arbetsplats som utnyttjar applikationerna i Microsoft 365. Välj bland våra färdiga produkter för att komma igång snabbt. Självklart går det att specialanpassa samtliga produkter.

Fördelar med våra produkter:

  • Färdiga produkter för att snabbt komma igång
  • Nyttjar standardfunktioner i Microsoft 365
  • Ta en produkt i taget, börja med det som är viktigast och bygg sedan vidare
  • Användarvänligt
  • Samarbete och kommunikation med moderna verktyg för internt och externt arbete
  • Åtkomst från dator, telefon och surfplatta
  • Dokumenthantering
  • Högsta säkerhet, fullt stöd för GDPR
  • Stöd för robotisering och automatisering (RPA)

Kontakta ossVälj bland följande områden

Alla produkter kan användas separat och även integreras med nuvarande system. Det betyder att ni kan skynda i er egen takt och välja väg och vad som är viktigt för er. 

Intranät_bild_ikon.jpg

Portal/Intranät - Navet för den digitala arbetsplatsen

Portalen/Intranätet utgör oftast navet för den digitala arbetsplatsen. Det är vanligt att våra kunder börjar med denna produkt för att därefter bygga på med fler delar allt eftersom det passar verksamheten.

Läs mer

Portal/Intranät

Skapa en gemensam portal för arbete och informationsspridning

Här finner er personal nyheter, information och planerade aktiviteter. Modern dokumenthantering och samarbete för att underlätta det dagliga arbetet. Verktyg för kommunikation och videomöten (Teams) är snyggt integrerade.

Vismas färdiga produkter hjälper er att komma igång snabbt.

Kontakta oss

Avtalshantering

Samla alla avtal på en och samma plats

Visma har byggt en applikation för avtalshantering i SharePoint som hjälper er att organisera och hantera olika typer av avtal såsom kundavtal, ramavtal eller leverantörsavtal på ett enkelt sätt. Produkten stödjer full mobilitet för åtkomst och arbete utanför kontoret och från mobila enheter.

Det finns möjlighet till specialanpassningar och att lägga till funktioner så som elektronisk signering av avtal, integration med scanners och färdiga avtalsmallar.

Läs mer

Avtalshantering_bild_ikon.png

Dokumenthantering

Samarbeta med dokument smidigt, modernt och säkert

Att arbeta modernt med dokument innebär att dela dokument istället för att skicka fysiska kopior. Samarbeta i dokument med full spårbarhet och möjlighet att granska digitalt. Nyttja styrkan med smarta mallar, metadata och den kraftfulla sökbarheten. Arbeta strukturerat med verktygen i Microsoft 365, Teams, SharePoint och OneDrive - allt hänger ihop.

Har företaget lämnat lokala filservern? Eller står ni inför att ta steget till molnet för dokumentlagring? Vi hjälper er att få ut maximal nytta för verksamheten samt hur ni skall använda verktygen rätt. Visma kan också hjälpa er att flytta era dokument till Microsoft 365.

Kontakta oss

Dokumenthantering_ikon_bild.png

Kommunikation

Kommunicera modernt, som era medarbetare är vana att göra privat

Vad är modern kommunikation och hur fungerar det? Modern kommunikation inkluderar tjänster som onlinemöten, grupprum, white board, chat, dokument, noteringar, inspelning, event, webbinar samt att dela information säkert.

Teams är verktyget i Microsoft 365 för all kommunikation och samarbete, både internt och externt.

Kontakta oss

Kommunikation_bild_ikon.jpg

Projekthantering

Jobba effektivare med projekt

Microsoft 365 är den perfekta plattformen för att samarbeta med projekt såväl internt som externt. Nyttja de inbyggda verktygen rätt eller använd Vismas modul för projekthantering i Teams/SharePoint. Visma projekthantering skapar en standardisering för projekt och ger varje projekt ett enhetligt utseende, lättare styrning m.m.

Kontakta oss

Projekthantering_bild_ikon.jpg

Automatisering

Automatisera återkommande affärsprocesser

Gör ni återkommande aktiviteter? Kan det bli fel på grund av mänskliga faktorn? Stjäl aktiviteterna dyrbar tid som kan läggas på annat?

Automatisera återkommande affärsprocesser och säkra dem mot fel. Microsoft Power Platform är en mycket kraftfull RPA-motor som ingår i Microsoft 365.

Kontakta oss

Automatisering_bild_ikon.jpg

Infrastruktur

Infrastruktur i molnet, nya möjligheter

Vad betyder det att flytta sin infrastruktur till molnet och Microsoft 365? Nya möjligheter att hantera programvara på dina enheter (dator, surfplatta, telefon). Säkerheten om någon blir av med sin enhet eller bara skall kunna arbeta med den från vissa platser. Genom att använda moderna verktyg i Microsoft 365 blir det lättare och effektivare att hantera sin interna IT. Tjänster som Autopilot och Intune är delar av Microsoft 365-plattformen.

Kontakta oss

Infrastruktur_bild_ikon.jpg

Mer om digital arbetsplats med Microsoft 365

Kontakta oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss till dig inom kort.Om du vill kontakta oss direkt:
 Niklas Brännström
E-post: niklas.brannstrom@visma.com
Telefon: 0736- 33 22 52