Ciceron Användarmöte

- kunskap och nätverkande för dig som är användare av Ciceronprodukter

Välkommen till Ciceron användarmöte 2017!

Den 16-17 november äger Ciceron Användarmöte 2017 rum på en av nordens modernaste konferensanläggningar, Malmö Live. Ciceron Användarmöte är den årliga konferens där Ciceronanvändare från hela Sverige träffas för att utbyta erfarenheter och lyssna på senaste nytt från Visma. Konferensen pågår under två dagar och ger dig möjlighet till bland annat inspiration, ny kunskap och bredare nätverk.

I år kommer vi att hålla till i Sveriges port mot kontinenten, Malmö stad. Närheten till två stora flygplatser och goda tågförbindelser gör Malmö till en naturlig mötesplats. Varför inte stanna kvar i storstaden Köpenhamn över helgen och göra bort delar av julshoppingen?

Anmäl dig till Ciceron Användarmöte 2017

 Sista anmälningsdag 20 oktober.

Torsdag 16 november

Programmet börjar kl 09.30, men kom gärna tidigare så du hinner med en morgonfika. 

Dag 1 innehåller två spår, ett för våra dokument- och ärendehanteringskunder och ett för våra e-tjänstekunder. Vid några tillfällen under dagen sammanför vi båda dessa grupper för att diskutera ämnen som är relevanta för alla, t ex hur ni kommer igång med avställning till ett e-arkiv och hur ni kan använda film i utbildningssyfte, både internt och externt.

Det blir även aktiviteter där ni kan bredda era nätverk. Vi får varje år feedback om att ni ser våra användarmöten som ett bra tillfälle att lära känna kollegor från andra organisationer, som jobbar med liknande aktiviteter, och det vill vi förbättra ytterligare.

Båda våra spår innehåller i så stor utsträckning som möjligt presentationer och erfarenheter från våra kunder.

Dagen avslutas med gemensamt mingel och middag. Därefter hänger vi i skybaren, 85 meter över havet, eller tar del av Malmös livliga krogliv.

Fredag 17 november

Under dag två bjuder vi på föreläsningar från både interna och externa föreläsare som är aktuella både för våra dokument- och ärendehanteringskunder och e-tjänstekunder. Några av de ämnen som kommer att behandlas är bland annat konsekvenserna av GDPR och hur ni kan arbeta för att digitalisera hela er förvaltning.

Dagen avslutas senast kl 15.00 för att ni ska hinna hem till era respektive orter i god tid (eller kanske föredrar ni att stanna kvar i Malmö eller Köpenhamn över helgen?)

Bra att veta

Visma kommer att finnas på plats med produktägare, verksamhetskonsulter, säljare och annan personal som är relevanta för er som kunder.

Precis som i fjol kommer vi även att ha en fast och bemannad monter under hela användarmötet. Där kan ni prata med oss om våra produkter och om de erbjudanden som vi har. Ni kommer även att ha möjlighet att boka kortare avskilda möten med oss under dessa två dagar.

Anmäl dig till Ciceron Användarmöte 2017

Vi ses i Malmö! 

För frågor kring anmälan, kontakta
NEX Grupp & Konferens
nexgrupp@nex.se
Inger Lindbäck, 0920-753 30