Ciceron

- komplett stöd för modern och trygg informationshantering

Ersättning till förtroendevalda

Ansök om ersättning på ett smidigt och digitalt sätt med vår lösning för. Anmäl dig till ett av våra webbinar för att få reda på mer.

Läs mer och anmäl dig här

Bli stjärna på e-förvaltning

Med Ciceronfamiljen från Visma får ni stöd för alla delar inom e-förvaltningen såsom dokument och ärendehantering, digitala möten och e-arkiv. Ciceron är i ständig utveckling och ligger i framkant vad gäller teknik, säkerhet och anpassning till din verksamhets behov. Vi kombinerar vår tekniska spetskompetens med över 50 års erfarenhet av offentlig sektor.
Ciceron Dokument & Ärende

Ciceron Dokument & Ärende

Ciceron Dokument & Ärende är ett verktyg för modern och effektiv hantering av allmänna handlingar. Systemet används av många som ett stöd för hela processen, från att ett ärende startar till att man fattat beslut och ärendet avslutas och arkiveras.
Ciceron Assistent

Ciceron Assistent

Ciceron Assistent är Visma Consultings lösning för att förverkliga det digitala mötet. Det är den källa till information du behöver för att planera, genomföra och följa upp det stora fullmäktigemötet eller det lilla planeringsmötet med dina kollegor.
Ciceron Arkiv

Ciceron Arkiv

Ciceron Arkiv omfattar alla verktyg din organisation behöver för att lagra information så att den blir möjlig att återsöka, trots förändringar i organisation och processer. Vi hjälper dig välja lösningar som fungerar över tid och följer Riksarkivets föreskrifter.

Kontakta oss gärna!

Nyfiken på våra lösningar? Hör av dig! 
Du når oss även på 020-751 751.

Kontakta oss

Kunder med produkter inom Vismas Ciceronportfölj kontaktar oss snabbt, smidigt och enkelt via vår supportportal.
Anmäl till Servicedesk om du inte har access till supportportalen: ciceron@visma.com

Här kan du ladda ner Teamviewer Quicksupport:

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke